Winkelwagen 0
 

Hettich Potscharnieren

Bent u op zoek naar meubelscharnieren voor uw kastdeuren? Of wilt u meubelscharnieren vervangen? Dan zijn de potscharnieren van Hettich de beste keuze! Deze scharnieren zijn verkrijgbaar in diverse varianten zoals zelfsluitend en soft-close, en zijn te verkrijgen in zowel staal als rvs (Inox).

Producten 1-12 van 29

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Hettich Potscharnieren

Wij leveren meubelscharnieren en toebehoren in hoogwaardige kwaliteit materialen. Wij kunnen meubelscharnieren leveren in diverse opties, namelijk: zelfsluitend, soft-close, inliggend, half opliggend en opliggend.

In deze categorie vindt u het volgende:

Wat zijn de voordelen van Hettich inboorscharnieren?

Scharnieren van het merk Hettich staan bekend om hun innovatie, betrouwbaarheid en kwaliteit. Ze bieden topkwaliteit en slimme montage- en verstelmogelijkheden. De Sensys en Veosys (rvs) snelmontage scharnieren zijn bijzonder eenvoudig te monteren en moeiteloos te verstellen. Samengevat hebben Hettich inboorscharnieren de volgende voordelen:

  • Ze hebben een precieze pasvorm voor een soepele beweging van een deur
  • Ze bieden een brede keuze aan instelmogelijkheden
  • Ze zijn eenvoudig te monteren
  • Ze zijn beschikbaar in verschillende opties en modellen

Hoe kan ik Hettich potscharnieren eenvoudig monteren?

De standaard potmaat van Hettich scharnieren is 35mm met een boordiepte van ongeveer 12.8mm. De afstand tussen de twee schroefgaten is 52mm. Deze scharnieren kunnen worden bevestigd met spaanplaatschroeven, meestal 3.5x12mm. Wanneer de deur dikker is dan 12mm, raden wij aan om langere schroeven te gebruiken, bijvoorbeeld de 3.5x16 of langer.

Hettich biedt ook de mogelijkheid voor een gereedschapsloze montage, hiervoor kan je de Hettich Fix scharnieren gebruiken. De Hettich Fix scharnier kan eenvoudig geplaatst worden door het in de eerder geboorde gat te leggen en vervolgens de sluiter te drukken voor een stevige bevestiging.

Vergeet niet onze potboor (ook wel: scharnierboor of forstnerboor) te bestellen, deze is ideaal voor het boren van gaten voor de montage van een Hettich scharnier.

Wat is opliggend, inliggend en half opliggend?

Afhankelijk van hoe uw kastdeur op de kast is gemonteerd, heeft u inliggende, half opliggende of opliggende scharnieren nodig:

  • Opliggend: de deur valt tussen beide zijwanden;
  • Half opliggend: de kastdeur ligt half voor de kast (ook wel half voorliggend of half opdek genoemd);
  • Inliggend: de kastdeur ligt volledig voor de kast (ook wel voorliggend of opdek genoemd);

Raadpleeg de bijgevoegde afbeelding om de verschillende aanslagsoorten te bekijken.

Wat is Hettich softclose?

Hettich softclose meubelscharnieren zijn speciaal ontworpen voor toepassing in meubelstukken zoals kasten en ladekasten. Ze zijn voorzien van een softclose-functie, wat inhoudt dat als u een kast of lade sluit, deze automatisch vertraagt en zachtjes dichtgaat. Dit heeft als voordeel dat uw meubelstukken minder snel beschadigen en het sluiten minder geluid maakt. Bovendien verlaagt soft-close de kans dat er vingers tussen de lade of deur terecht komen.

Service van Yachtsupplier

Indien u vragen heeft, aarzel niet om contact op te nemen met onze klantendienst. Wij zullen samen met u op zoek gaan naar de meest geschikte oplossing voor u. Contacteer ons via +31

(0) 511233013 of stuur een e-mail naar info@yachtsupplier.be

Copyright © 2024 Yachtsupplier