Winkelwagen 0
 

Deurklinken op schild

Een deurkruk lijkt een minimalistisch detail in jouw interieur, maar hij kan sfeerbepalend zijn voor de hele kamer! Het juiste deurbeslag versterkt jouw woonstijl en is daarom een ​​decoratiemiddel op zich. Geniet van jouw persoonlijke pareltje aan de deur met de uitgebreide collectie van Yachtsupplier deurkrukken op schild. Combineer het comfort van een beveiligde deurklink met de elegantie van een deurschild.

Producten 1-12 van 27

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Deurkrukken op schild

Met een mooie deurkruk ziet je deur er meteen beter uit. Bij Yachtsupplier helpen we je graag de perfecte deurkruk te kiezen. We hebben veel verschillende soorten, dus er zit zeker iets voor je bij. En weet je wat handig is? Onze deurkrukken worden altijd per twee verkocht.

Welke afwerkingen en materialen bieden we aan?

Ieder interieur is uniek, daarom hebben we een breed scala aan afwerkingen en materialen voor uw deurkruk:

Onze afwerkingen:

Glanzend chroom, Mat chroom, Messing.

Onze materialen:

Chroom, Messing.

Waarop letten bij een nieuwe deurklink?

De vorm en stijl van uw deurkruk zijn belangrijk. Glanzend messing krukken stralen luxe uit en passen goed in hedendaagse woningen. Mat chroom krukken hebben een rustigere uitstraling. Voor een harmonieus geheel raden we aan om in uw hele woning dezelfde klinken te gebruiken. Bij twijfel staan we klaar om u te adviseren!

Service van Yachtsupplier

We begeleiden u graag in de zoektocht naar de perfecte deurkruk die aansluit bij uw interieur. Zoekt u een specifieke afwerking die u niet op onze website vindt, of heeft u een andere vraag? Aarzel niet om ons te contacteren op +31 (0) 511 233 013 of via info@yachtsupplier.be. We zijn er voor u!

Copyright © 2024 Yachtsupplier