Winkelwagen 0
 

Nagelkantschuiven

Nagelkantschuiven zijn mechanismen voor kasten met dubbele deuren. Met een nagelkantschuif kunt u een van de twee deuren vastzetten. Hierdoor kan de andere deur normaal geopend en gesloten worden. Dit zorgt naast veiligheid voor de nodige stabiliteit, want de deuren kunnen niet zomaar open gaan.

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Nagelkantschuiven

Nagelkantschuiven zijn mechanismen voor kasten met dubbele deuren. Met een nagelkantschuif kan één van de twee deuren vastgezet worden. De andere deur kan hierbij nog normaal geopend en gesloten worden. Dit zorgt voor de nodige veiligheid en stabiliteit. Bovendien zijn nagelkantschuiven een subtiele en efficiënte oplossing, waardoor ze nauwelijks opvallen in het design van uw kast. 

Hoe installeer ik een nagelkantschuif?

Het installeren van een nagelkantschuif is een eenvoudige taak bij het volgen van het volgende stappenplan:

  1. Voorbereiding: Zorg dat u twee kantschuifjes en de bijbehorende schroefjes/vijsjes bij de hand hebt. De schroefjes/vijsjes moeten de juiste lengte hebben.
  2. Positie bepalen: Bepaal de positie van de kantschuifjes op het meubeldeurtje. Plaats één kantschuif aan de bovenkant en de andere aan de onderkant van het deurtje.
  3. Montage kantschuif: Monteer de kantschuifjes aan de binnenkant van het meubeldeurtje.
  4. Schroeven: Let op de montagegaten in de kantschuif; deze zitten op drie plekken. Steek de schroefjes door deze gaten om de kantschuif vast te zetten.
  5. Bediening: Wanneer het andere deurtje geopend is, kun je eenvoudig bij de kantschuiven om deze te bedienen.
  6. Controle: Na montage zouden de kantschuiven niet van buitenaf zichtbaar moeten zijn, waardoor de meubeldeur onzichtbaar vergrendeld is.
  7. Test: Test de werking van de kantschuiven en het oplegslot om te zorgen dat alles naar behoren functioneert.

Voordelen van het gebruik van nagelkantschuiven

Het gebruik van nagelkantschuiven in uw kast met dubbele deuren biedt u meerdere voordelen. Door een nagelkantschuif te installeren, kunt u één van de deuren vastzetten, terwijl u de andere deur naar wens kunt openen en sluiten. Dit zorgt voor een verhoogde veiligheid en stabiliteit van uw kast. Bijkomend voordeel is dat deze schuiven compact zijn ontworpen, waardoor ze naadloos integreren met het design van uw meubel. Ze zijn eenvoudig te monteren en verhogen het gebruiksgemak van uw kast aanzienlijk. Kortom, een stijlvolle en functionele keuze voor uw interieur.

Service van Yachtsupplier

Heeft u vragen over onze nagelkantschuiven, of heeft u advies nodig bij het selecteren van de juiste nagelkantschuif? Aarzel niet om contact op te nemen met onze klantendienst. Ons team van deskundigen zal samen met u op zoek gaan naar de voor u meest geschikte oplossing. Contacteer ons via +31 (0) 511 233 013 of e-mail naar info@yachtsupplier.be.

Copyright © 2024 Yachtsupplier