Winkelwagen 0
 

Tafelbeslag

Ontdek onze premium tafelbeslagset: alles wat je nodig hebt om de perfecte tafel te creëren of je huidige tafel een nieuw leven te geven. Van robuuste tafelpoten en solide onderstellen tot handige wandmontages en draaibare tafelbladdragers, wij bieden jou de beste kwaliteit en design. Bouw met vertrouwen en stijl!

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Tafelbeslag

Is uw huidige tafelpoot aan vervanging toe? Of bent u op zoek naar een nieuwe stijl? Bij Yachtsupplier heeft u de keuze uit tafelpoten en liftonderstellen.

Tafelpoten

Een tafelpoot is een onderdeel van een tafel dat ervoor zorgt dat de tafel stabiel blijft staan. Bij Yachtsupplier zijn onze tafelpoten gemaakt van Staal met een RVS finish.

Tafelonderstel

Een tafel onderstel is het frame van de tafel waarop het tafelblad wordt geplaatst. Bij Yachtsupplier bieden we een liftonderstel, zo ky je de tafel aanpassen of jou eigen gewenste hoogte. 

Service van Yachtsupplier

Staat uw gewenste tafelbeslag er niet tussen? Neem gerust contact op met onze klantendienst. Samen zullen we op zoek gaan naar de beste oplossing voor u. U kunt ons contacteren via +31 (0) 511 233 013 of mailen naar info@yachtsupplier.be.

Copyright © 2024 Yachtsupplier