Winkelwagen 0
 

Zelfbouw laden

Op deze pagina vindt u de zelfbouwlade sets. Dit houdt in dat u zelf de lade nog in elkaar dient te zetten. De zelfbouwladesets zijn beschikbaar in verschillende merken, waaronder Samet en Blum. Hierdoor is er altijd een zelfbouwlade set die bij uw wensen past.

Producten 1-12 van 229

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Zelfbouw lade

Onze zelfbouw laden (ook wel: zelfbouwsets genoemd) zijn ideaal wanneer u uw eigen lades in elkaar wilt zetten. Wij bieden zelfbouw laden aan in verschillende geleiderlengtes en in diverse afwerkingen. U kunt gemakkelijk uw gewenste zelfbouwladeset selecteren door gebruik te maken van de filters op de categoriepagina.

Wat krijg je geleverd bij een zelfbouw lade?

Bij een zelfbouw lade systeem krijgt u het volgende geleverd:

  • 1 paar soft-close ladegeleiders volledig uittrekbaar (links & rechts) inclusief bijbehorende koppeling
  • 1 paar ladezijkanten (links & rechts)
  • Set afdekkappen voor de ladezijkanten
  • Set euroschroeven om de ladegeleider te monteren
  • Set front-bevestigingen inclusief schroeven.

Wat is softclose bij een ladegeleider?

Soft-close zorgt ervoor dat de lade langzaam gesloten wordt, hierdoor is de sluiting geruislozer en veiliger voor achtergebleven vingers. De veer in het soft-close sluitmechanisme werkt als een soort demper, deze vangt de klap op en zorgt ervoor dat de lade weer rustig sluit.

Wat betekent volledig uittrekbaar bij een Alphabox?

Volledig uittrekbaar houdt in dat de ladegeleider volledig uit kan schuiven, dus de hele inbouwlengte (100% van de inbouwlangte). Als de ladegeleider een lengte heeft van 270mm kan deze ook 270mm uitschuiven, indien deze volledig uittrekbaar is.

Waarom een relingset (zijstangen) kiezen?

Wij kunnen een relingset (zijstangen) meeleveren, deze worden gebruikt voor het aanpassen van het front en achterwand. Hierdoor kan de lade hoger gemaakt worden en blijft de inhoud beter in de lade zitten bij het openen- en sluiten van de lade.

U kunt een relingset meebestellen onderaan de productpagina. Let op: deze wordt niet standaard meegeleverd

Service van Yachtsupplier

Heeft u vragen, of heeft u advies nodig bij het kiezen van de juiste zelfbouwladeset? Neem gerust contact op met ons team van specialisten. U kunt ons contacteren via +31 (0) 511 233 013 of ons mailen via info@yachtsupplier.be.

Copyright © 2024 Yachtsupplier