Winkelwagen 0
 

Deurklinken schuifdeurslot

Deze deurklinken met schuifdeurslot zijn perfect voor elke schuifdeur. Bij Yachtsupplier staan we klaar om u te begeleiden in uw keuze van deurklinken. U hebt een brede keuze uit ons assortiment deurklinken in verschillende afwerkingen. Al onze deurklinken worden geleverd in een set van 2 stuks.

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Deurklinken met schuifdeurslot

Onze deurklinken met schuifdeurslot zijn ideaal voor elke schuifdeur. Yachtsupplier adviseert u met plezier bij het kiezen van de juiste deurklink. In ons assortiment vindt u diverse deurklinken met uiteenlopende afwerkingen. Standaard zijn al onze deurklinken geveerd en ze worden steeds per set van 2 stuks geleverd.

Voordelen van onze deurklinken

Onze deurklinken zijn niet alleen mooi, maar ook praktisch. Ze passen bij zowel moderne als klassieke interieurs. Door de geveerde mechanismen blijven ze steeds netjes op hun plek. Ze zijn bovendien makkelijk te plaatsen en liggen goed in de hand. Met onze deurklinken geeft u elke deur net dat beetje extra.

Welke afwerkingen zijn er?

Ieder interieur is uniek, daarom hebben we diverse afwerkingen voor uw deurklink:

Glanzend chroom, Mat chroom, Messing.

Waarop letten bij een nieuwe deurklink?

De vorm en stijl van uw deurklink zijn belangrijk. Een schuifdeur met een hendel aan de binnenkant zorgt voor een licht industriële uitstraling. Gebogen modellen brengen wellicht een klassieke sfeer in uw woning. Voor een harmonieus geheel is het aan te raden om in uw hele woning dezelfde klinken te gebruiken. Bij twijfel staan we klaar om u te adviseren!

Service van Yachtsupplier

We helpen u graag bij het vinden van de perfecte deurklink voor uw interieur. Mist u een bepaalde afwerking op onze website of heeft u een andere vraag? Aarzel niet om ons te contacteren op +31 (0) 511 233 013 of via info@yachtsupplier.be. We zijn er voor u!

Copyright © 2024 Yachtsupplier