Winkelwagen 0
 

Schuifdeurslot wc

Een schuifdeurslot wc is een beveiligingsmechanisme dat wordt gebruikt om de deur van een wc te vergrendelen. Het is een soort slot dat is geïnstalleerd in de bovenkant of zijkant van de deur en wordt aangedreven door een sleutel of een cilinder. Als het slot is vergrendeld, kan de deur niet meer openen en is de wc beveiligd tegen ongewenste indringing.

Producten 1-12 van 14

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Waarom de Wc Schuifdeursloten van Yachtsupplier?

Ben je op zoek naar een effectief en stevig beveiligingsmechanisme voor jouw wc-deur? Dan is ons schuifdeurslot wc wellicht iets voor jou! Met ons schuifdeurslot kun je eenvoudig en snel de deur van jouw wc vergrendelen of ontgrendelen. Het slot is geïnstalleerd in de bovenkant of zijkant van de deur en wordt aangedreven door een sleutel of een cilinder. Dit beveiligingsmechanisme biedt jouw de nodige privacy en zekerheid, zodat je zonder zorgen kunt gebruikmaken van jouw wc. Ons schuifdeurslot is gemaakt van hoogwaardig kwaliteit materiaal. Het is eenvoudig te installeren en te gebruiken. Je hoeft alleen de sleutel of cilinder te gebruiken om het slot te vergrendelen of te ontgrendelen. Bovendien bieden we ook professioneel advies. Zo kun je er zeker van zijn dat het slot op de juiste manier is geïnstalleerd en dat je optimaal gebruik kunt maken van dit beveiligingsmechanisme.

Welke soorten schuifdeursloten biedt Yachtsupplier?

Yachtsupplier beschikt over de volgende soorten schuifdeursloten:

Hoe vervang ik mijn schuifdeurslot?

Om je schuifdeurslot te vervangen, zul je eerst het oude slot moeten verwijderen. Dit doe je door het slot te ontgrendelen en de schroeven die het vastzetten los te draaien. 
Als het slot verwijderd is, kun je het nieuwe slot plaatsen door de gaten op dezelfde manier als het oude slot te bevestigen. Zorg ervoor dat het slot stevig bevestigd is en dat het soepel werkt voordat je de deur sluit. Als je twijfelt over hoe je het slot moet vervangen, kun je altijd contact opnemen met ons.

Service van Yachtsupplier

Staat je gewenste schuifdeurslot er niet tussen, of heb je een hele andere vraag? neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 511 233 013 of te mailen naar info@yachtsupplier.be. Wij helpen je graag verder!

Copyright © 2024 Yachtsupplier