Winkelwagen 0
 

Klavierrozet

Klavierrozetten zijn speciale rozetten voor klaviersloten, door de uitsparing voor de sleutel. Daarnaast geven deze klavierrozetten een mooie afdekking voor het sleutelgat. De rozetten zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, uitvoeringen en materialen. Maak handig gebruik van de filters om zo je gewenste klavierrozet te vinden.

Producten 1-12 van 48

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Klavierrozetten

Klavierrozetten zijn bedoeld voor deuren met een klavierslot, waar een sleutel wordt gebruikt. Ze hebben een uitsparing voor de sleutel en bieden tegelijkertijd een mooie afdekking van het sleutelgat. 

Afwerkingen

De klavierrozetten van Yachtsupplier zijn te verkrijgen in een grote hoeveelheid verschillende afwerkingen, zoals: chroom (gepolijst of mat), messing, rvs (geborsteld, gepolijst en mat) en zwart. Maak handig gebruik van de filters om zo je gewenste klavierrozet eenvoudig te vinden.

Service van Yachtsupplier

Heb je vragen over onze klavierrozetten, of staat je gewenste klavierrozet er niet tussen? Aarzel niet om contact op te nemen met onze klantendienst. Contacteer ons via +31 (0) 511 233 013 of stuur ons een e-mail op info@yachtsupplier.be. Wij helpen je graag verder!

Copyright © 2024 Yachtsupplier