Winkelwagen 0
 

Deurstoppers

Met een deurstopper, ook wel deurbuffer genoemd, voorkom je schade aan deur en wand door openslaande deuren. De deurstopper zorgt er namelijk voor dat de deur niet verder geopend kan worden, dan waar de deurstopper geplaatst is, en daarnaast vangt hij ook een deel van de klap op. Bekijk hier ons hele aanbod deurstoppers.

Producten 1-12 van 52

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Deurstopper

Met een deurstopper, ook wel deurbuffer genoemd, voorkom je schade aan deur en wand door openslaande deuren. De deurstopper zorgt er namelijk voor dat de deur niet verder geopend kan worden, dan waar de deurstopper geplaatst is, en daarnaast vangt hij ook een deel van de klap op.

Voordelen van een deurstopper

De deurstopper is niet alleen functioneel, maar ook een subtiele toevoeging aan uw interieur. Het beschermt uw muren en vloeren tegen beschadigingen en vermindert slijtage aan de deur en het kozijn. Bovendien draagt het bij aan een rustige woonomgeving door geluidsoverlast te verminderen.

Waar plaats ik een deurstopper?

Voor het beschermen van je muren en meubels tegen schade door deuren, is het handig een deurstopper te plaatsen. Zet hem op de vloer achter de deur om te voorkomen dat de deur te wijd opent. Als je deurklink vaak tegen de muur komt, kun je een muurdeurstopper installeren waar de klink de muur raakt. Heb je tapijt of een oneffen vloer, dan is een deurstopper aan de onderkant van de deur een goede keuze. 

Installatie en onderhoud

De installatie van een deurstopper is eenvoudig en kan door iedereen worden gedaan. Het is belangrijk om de juiste plek te kiezen, zodat de deurstopper optimaal zijn werk kan doen. Onderhoud is minimaal en bestaat voornamelijk uit het schoonhouden van het oppervlak om de levensduur te verlengen.

Service van Yachtsupplier

Heb je vragen over onze deurstoppers, heb je advies nodig bij het maken van de juiste keuze, of heb je een hele andere vraag? Aarzel niet om contact op te nemen met onze klantendienst! Contacteer ons via +31 (0) 511 233 013 of stuur een e-mail naar info@yachtsupplier.be

Copyright © 2024 Yachtsupplier