Winkelwagen 0
 

Bits en bithouders

Ook voor bits bent u bij Yachtsupplier aan het juiste adres. Wij bieden Torx, Philips en Pozidrive bits aan. Hierbij zijn Philips en Pozidrive bits zeer geschikt voor kruiskopschroeven. Ook beschikken wij over handige magnetische bithouders. Ontdek hier ons volledige assortiment bits.

Producten 1-12 van 18

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Bits en bithouders

Voor het bevestigen van schroeven en bouten via de boormachine is het belangrijk dat u het juiste bitje gebruikt. Wij beschikken over een ruim assortiment bits en bithouders. Ons assortiment bestaat onder andere uit Torx, Philips en Pozidrive bits. Hierbij zijn Philips en Posidrive bits zeer geschikt voor kruiskopschroeven. 

Alle bits van Yachtsupplier zijn gemaakt van het rvs 304 (inox A2) materiaal. Hierdoor voorkomt u roestvorming in de schroefkop.

Bithouder

Ook beschikken wij over een handige magnetische bithouder. Hierdoor kunt u gemakkelijk uw bit vervangen tijdens het klussen. De magnetische bithouder vindt u hier.

Service van Yachtsupplier

Heeft u vragen over de bits en bithouders van Yachtsupplier? Aarzel niet om contact op te nemen met onze klantendienst. Contacteer ons via +31 (0) 511 233 013 of e-mail naar info@yachtsupplier.be

Wij staan voor u klaar!

Copyright © 2024 Yachtsupplier