Winkelwagen 0
 

Ladegeleiders

De ladegeleiders van Yachtsupplier zijn verkrijgbaar in diverse soorten, met verschillende opties. Wij beschikken onder andere over push-to-open, soft-close, volledig uittrekbare en gedeetelijk uittrekbare ladegeleiders. Elke ladegeleider heeft zijn eigen verschillende eigenschappen en kenmerken. Bekijk hier ons volledige assortiment ladegeleiders!

Producten 1-12 van 188

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Ladegeleiders van Yachtsupplier

Wij beschikken over een ruim assortiment ladegeleiders, om zo aan jouw wensen en behoeften te kunnen voldoen. Onze collectie bestaat uit ladegeleiders met diverse lengtes, functionaliteiten als soft-close en push-to-open, lengtes, en merken als Samet, Hettich en Blum. Maak handig gebruik van de filters en de categorieën, om zo je gewenste ladegeleider te kunnen vinden.

Blum Ladegeleiders

De ladegeleiders van Blum zijn verkrijgbaar met verschillende kenmerkenede eigenschappen zoals soft-close en push-to-open. Dit betekent dat de ladegeleiders zachtjes sluiten door de veer in de geleider, waardoor vingers niet bekneld kunnen raken. Daarnaast staat Blum bekend door de hoge kwaliteit die geleverd wordt. De rolgeleiders hebben een draagvermogen van 30 tot en met 60 kg. Bekijk hier het hele assortiment Blum ladegeleiders!

Hettich Ladegeleiders

De Hettich ladegeleiders zijn verkrijgbaar in zowel push-to-open als soft-close. Met push-to-open zorg je ervoor dat je geen grepen of handvaten meer nodig hebt in je keuken, wanneer je de lade namelijk een indrukt schuift deze een klein stukje open, waardoor je hem verder met de hand uit kunt schuiven. Met soft-close zorg je ervoor dat de lade zachtjes sluit, waardoor vingers of handen niet bekneld kunnen raken. Ideaal voor wanneer bijvoorbeeld kinderen in de buurt zijn. Ten slotte staat Hettich bekend door de hoge kwaliteit die ze leveren, waardoor ze ook goed blijven na veelgebruik. Bekijk hier ons hele assortiment Hettich ladegeleiders!

Samet Ladegeleiders

Deze ladegeleiders van het merk Samet zijn verkrijgbaar in zowel softclose als push to open, en zijn volledig uittrekbaar. Dit wil zeggen dat de lade volledig uit de kast geschoven kan worden, waardoor je bij de volledige inhoud van de lade kunt. Deze ladegeleiders hebben daarnaast hoge draagvermogens van 30 tot en met 40kg. Maak handig gebruik van de filters op de categoriepagina, om zo gemakkelijk je gewenste ladegeleider te kunnen vinden.

Witte Ladegeleiders

De witte (rol) ladegeleiders zijn gedeeltelijk uittrekbaar, dit wil zeggen dat deze lade niet volledig uit de kast getrokken kan worden, wat ze ideaal maakt voor kleinere ruimtes. Door de witte afwerking zorgt deze ladegeleider er daarnaast voor dat ze mooi passen in de modernste interieurs. De laderails zijn verkrijgbaar in lengtes van 300mm tot en met 600mm, en hebben een draagvermogen tot 25kg.

Zwarte Ladegeleiders

De zwarte ladegeleiders zijn door de zwarte afwerking een mooie toevoeging aan jouw interieur. Deze ladegeleiders zijn gedeeltelijk uittrekbaar, wat wil zeggen dat ze niet volledig uitgeschoven kunnen worden uit de kast. Dit maakt ze perfect voor kleinere ruimtes, zoals op een boot of in een mobilhome. Deze rolladegeleiders hebben lengtes van 250mm tot 550mm, en hebben een draagvermogen tot 25kg.

Kogelgeleiders

Kogelgeleiders hebben hun naam te danken aan het feit dat ze rollen op kleine kogeltjes. Dit zorgt ervoor dat de wrijving tussen de lade en de geleider verlaagt wordt, waardoor een kogelgeleider stabieler en vloeiender schuift dan een rolgeleider. De kogelgeleiders hebben draagvermogens van 15 tot 75kg. Hierbij zijn de zwaardere kogelgeleiders zeer geschikt voor bijvoorbeeld gereedschapsladen of archiefkasten. Deze geleiders zijn verkrijgbaar in zowel de soft-close variant als de zelfsluitende. Zelfsluitend wil zeggen dat wanneer de lade dichtgeduwd wordt, de geleider ervoor zorgt dat hij in zijn geheel sluit. Het is daardoor alsof de ladegeleiders een beetje hulp bieden bij het laatste deel van het sluiten.

Service van Yachtsupplier

Heb je vragen over onze ladegeleiders, of zou je graag advies willen bij het kiezen of installeren van de juiste geleider? Aarzel niet om contact op te nemen met onze klantendienst. Contacteer ons via +31 (0) 511 233 013 of stuur een e-mail naar info@yachtsupplier.be

Copyright © 2024 Yachtsupplier