Winkelwagen 0
 

Luiksnappers

Onze luiksnapper zorgt ervoor dat jouw luiken en deksels stevig vergendelt blijven. Onze luiksnappers zijn gemaakt van een combinatie van kunststof en RVS (Inox). Dit zorgt voor een betrouwbare en stevige verbinding. Bekijk hier ons volledige assortiment luiksnappers.

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Luiksnapper

Ben je op zoek naar een betrouwbare oplossing om luiken en deksels stevig te vergrendelen? Onze luiksnapper is exact wat je nodig hebt! Met een perfecte combinatie van hoogwaardig kunststof en rvs (Inox) biedt onze luiksnapper de ultieme stevigheid en betrouwbaarheid!

Toepassingen

Luiksnappers zijn geschikt voor een breed scala aan toepassingen. Zo kunnen luiksnappers gebruikt worden voor onder andere zolderluiken, scheepsluiken, maar kunnen ook gebruikt worden in een camper of caravan. Ook is de luiksnapper te gebruiken voor bijvoorbeeld kisten of kluisjes. Daardoor is de luiksnapper een erg divers product voor een ruim aantal toepassingen.

Sterke vergrendeling

De handige afmetingen maken deze luiksnapper geschikt voor verschillende toepassingen. Deze biedt een trekkracht van ongeveer 8 kg, waardoor u er zeker van kunt zijn dat je luik stevig vergrendeld blijft, zonder zorgen over ongewenste openingen.

Service van Yachtsupplier

Heb je vragen over onze luiksnappers? Of heb je advies nodig bij het selecteren van de juiste luiksnapper? Aarzel niet om contact op te nemen met onze klantendienst. Contacteer ons via +31 (0) 511 233 013 of e-mail ons via info@yachtsupplier.be. Ons team is gespecialiseerd op het gebied van jacht en scheepsbeslag, en helpt je graag verder!

Copyright © 2024 Yachtsupplier