Winkelwagen 0
 

Aanlasscharnier

Met een aanlasscharnier zorg je voor een stevige verbinding op je deuren, luiken en andere objecten op je schip. Het is een type scharnier dat aan de zijkant van de deur of luik wordt gelast en aan de romp van het schip wordt bevestigd. Hierdoor zorgt het voor een stevige verbinding, en gaan de aanlasscharnieren ook nog eens lang mee.

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Aanlasscharnieren

Een aanlasscharnier (ook wel laspaumelles of lasscharnieren genoemd) is een scharnier dat op een schip wordt gebruikt om deuren, luiken en andere objecten te bevestigen. Dit scharnier wordt aan de zijkant van de deur of het luik wordt gelast en aan de romp van het schip bevestigd. 

Onze laspaumelles zijn gemaakt van roestvrij staal (Inox). Dit materiaal is van hoge kwaliteit, gaat niet snel roesten en heeft daardoor een lange levensduur.

Toepassingen van aanlas scharnieren

Aanlasscharnieren en laspaumelles worden veel gebruikt voor verschillende toepassingen. Door het feit dat de scharnieren gelast worden zorgt het voor een stevigere verbinding dan reguliere scharnieren. Daardoor worden deze scharnieren dan ook veel gebruikt bij machinebouw en scheepsbouw. 

Waarom kiezen voor aanlasscharnieren?

Aanlasscharnieren zijn een populaire keuze voor het bevestigen van deuren, luiken en andere objecten op schepen, maar ook in industriële omgevingen. Lasscharnieren zijn stevigere scharnieren dan 'normale' scharnieren, doordat ze vastgelasd worden. Dit zorgt ervoor dat hij minimaal kan bewegen, waardoor het een ideale oplossing is voor gebruik op een schip, waar doorgaans veel beweging is.

Service van Yachtsupplier

Heb je vragen over onze aanlasscharnieren, staat je gewenste aanlasscharnier er niet tussen, of heb je een hele andere vraag? Aarzel niet om contact op te nemen met onze klantendienst. Ons team is gespecialiseerd op het gebied van jacht en scheepsbeslag, en helpt je graag bij het vinden van de beste oplossing voor jouw situatie. Contacteer ons via +31 (0) 511 233 013 of stuur een e-mail naar info@yachtsupplier.be.

Copyright © 2024 Yachtsupplier