Winkelwagen 0
 

Oogplaten & Mastplaten

Oog- en mastplaten worden gebruikt om zeilen, touwen of kabels stevig aan een boot te bevestigen. Ze zorgen voor stabiliteit en veiligheid door een betrouwbare verbinding te maken tussen de mast en het dek van de boot. Ontdek hier ons volledige assortiment!

Producten 1-12 van 45

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Oogplaten & Mastplaten

Oogplaten en mastplaten zijn onmisbare onderdelen voor elke bootbezitter. Ze dienen als bevestigingspunten voor zeilen, touwen en kabels, en spelen een cruciale rol in de stabiliteit en veiligheid van je vaartuig. Deze componenten maken een betrouwbare verbinding tussen de mast en het dek van de boot mogelijk, waardoor je met een gerust hart kunt varen.

De oog-en mastplaten zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit rvs 304 (Inox A2) of rvs 316 (Inox A4). Daardoor zijn ze zeer geschikt voor gebruik op je (op zeegaande) zeilboot of jacht!

Veelzijdige toepassingen

Oog- en mastplaten zijn niet alleen voor zeilboten; ze zijn ook uitermate geschikt voor motorboten en andere vaartuigen. Of je nu een anker wilt bevestigen of een veilige plek zoekt voor je touwen, deze onderdelen bieden een betrouwbare oplossing. Daarnaast zijn de oogplaten & mastplaten uiteraard ook zeer geschikt in en rondom je huis!

Veiligheid voorop

Oog- en mastplaten zijn ontworpen om een hoge mate van veiligheid te bieden tijdens je vaartochten. Ze zorgen voor sterke en betrouwbare bevestigingspunten, waardoor het risico op ongelukken en schade aanzienlijk wordt verminderd. Zo ga je zorgeloos de zee op!

Service van Yachtsupplier

Bij Yachtsupplier staan we altijd klaar om je te helpen! Heb je vragen of wil je advies op maat? Aarzel niet om ons te contacteren via +31 (0) 511 233 013 of te mailen naar info@yachtsupplier.be. Jouw tevredenheid is onze prioriteit.

Copyright © 2024 Yachtsupplier