Winkelwagen 0
 

Inboorringen/Rozetten

Inboorringen rozetten en drukknoppen zijn twee verschillende soorten beveiligingsmechanismen die gebruikt kunnen worden in deuren of ramen. Allebei worden gebruikt om een beveiliging te verhogen en geeft meer mogelijkheid voor de gebruiker om de deur of raam te openen/sluiten.

Producten 1-12 van 38

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Inboorringen/rozetten

Rozetten (ook wel inboorringen genoemd) zijn ringen van messing of kunststof die die in de deur of lade van een kast worden geboord om een drukknopslot of een ander soort slot te bevestigen. Ze worden vaak gebruikt om te voorkomen dat de deuren of lades opengaan tijdens bijvoorbeeld het rijden of varen. Het is ook mogelijk om enkel een inboorring/rozet te gebruiken, om op die manier de lade of kastdeur te openen.

Verschillende materialen, afwerkingen en uitvoeringen

De rozetten van Yachtsupplier zijn beschikbaar in veel verschillende uitvoeringen, materialen en afwerkingen. Door de vele verschillende afwerkingen, waaronder zwart, chroom en nikkel is er altijd een inboorring die bij uw interieur past! Daarnaast zijn de inboorringen ook beschikbaar in kunststof, messing en rvs 316 (inox A4). U kunt eenvoudig uw gewenste inboorring vinden door gebruik te maken van de filters op de categoriepagina!

Hoe plaats ik een rozet?

Het plaatsen van een rozet is een eenvoudige klus. Op de productpagina staat de boormaat vermeld van de inboorring. Dit is de diameter van het gat dat geboord dient te worden. Vervolgens kunt u de rozet in het geboorde gat plaatsen

Service van Yachtsupplier

Heeft u vragen, of heeft u advies nodig bij het selecteren van de juiste rozet? Wij staan voor u klaar! Neem gerust contact op door ons te contacteren op +31 (0) 511 233 013 of te mailen naar info@yachtsupplier.be.

 

Copyright © 2024 Yachtsupplier