Winkelwagen 0
 

Karabijnhaken

Een karabijnhaak van rvs (inox) is een speciale haak die je gebruikt om touwen of kabels te bevestigen. Deze haak heeft een ronde ring aan één kant, waardoor het eenvoudig is om hem aan andere materialen vast te maken. Ze zijn vooral handig in de veiligheidstechniek, bergbeklimmen, scheepvaart, industrie, bouw en voor het ophangen van zware voorwerpen.

Producten 1-12 van 55

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Karabijnhaken van Yachtsupplier

De karabijnhaken die Yachtsupplier aanbiedt, zijn gemaakt van rvs 316 (inox A4) materiaal. Dit type materiaal is bestand tegen zeewater, wat ze perfect maakt voor gebruik op je boot, jacht of schip. Je kunt deze karabijnhaken in verschillende formaten vinden, variërend van 4x40 tot 11x120 millimeter. Ze zijn ontworpen om de belasting gelijkmatig te verdelen over het oppervlak van de haak, wat bijdraagt aan hun sterkte en veiligheid.

Toepassingen van karabijnhaken

Karabijnhaken hebben verschillende toepassingen:

  • In de veiligheidstechniek worden ze gebruikt voor het veilig bevestigen van persoonlijke beschermingsmiddelen zoals veiligheidsgordels en touwen, zodat werknemers veilig op hoogte kunnen werken.
  • Bergbeklimmers gebruiken ze voor het vastmaken van touwen en het bevestigen van hun klimuitrusting.
  • In de scheepvaart worden ze gebruikt om kabels en touwen aan schepen te bevestigen.
  • In de industrie zijn ze handig voor het ophangen van zware voorwerpen in fabrieken en magazijnen.
  • In de bouwsector worden ze gebruikt voor het vervoeren en bevestigen van bouwmaterialen.

Service van Yachtsupplier

Indien je het gewenste formaat karabijnhaak niet kunt vinden of als je andere vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Je kunt ons telefoneren via +31 (0) 511 233 013 of via e-mail op info@yachtsupplier.be. Wij helpen je graag verder!

Copyright © 2024 Yachtsupplier