Winkelwagen 0
 

Stelpoten

Op zoek naar de perfecte stelpoot voor uw meubel? Dan bent u bij Yachtsupplier aan het juiste adres. Wij beschikken over stelpoten van het gerenommeerde merk Hettich, alsook de budget variant. Hierdoor is er altijd een stelpoot voor uw wensen en behoeften!

Producten 1-12 van 23

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Stelpoten

Onze Hettich stelpoten (ook wel: keukenstelpoot, regelpoot of plintverstelvoet genoemd) zijn gemaakt van hoogwaardig kwaliteit kunststof en zijn eenvoudig in hoogte te verstellen. Met een keukenstelpoot kunt u ervoor zorgen dat de kast waterpas staat, ondanks een schuine vloer.

Hoe plaats ik een stelpoot?

Monteer eerst de montageblokken aan de onderkant van de kast. Hierna kunt u de stelpoten in het montageblok plaatsen. U kunt ook een plint aan een stelpoot bevestigen door gebruik te maken van onze plinthouder (plintclip).

Hoeveel gewicht kan een stelpoot dragen?

Per stelpoot staat aangegeven wat het draagvermogen is. Voor onze Hettich stelpoten geldt het volgende: maximum draaggewicht per voet van 450kg, max 1350kg bij 3 of meer stelpoten.

Hoe verstel ik een stelpoot (keukenpoot)?

De stelpoten kunt u verstellen door te draaien aan de onderkant. Hierdoor kunt u ervoor zorgen dat de kast, tafel of andere meubelstuk waterpas staat, ondanks een schuine vloer. Per product staat aangegeven wat de verstelbaarheid is. Ons advies is om eerst de keukenpoten te verstellen, voordat u de kast vult. Dit komt omdat het verstellen van stelpoten zwaar is zodra er gewicht in de kast zit. U kunt de stelpoten makkelijk verstellen door een Hettich verstelsleutel te gebruiken. In onderstaande video ziet u een demonstratie van het verstellen met een verstelsleutel:

Service van Yachtsupplier

Heeft u vragen, of heeft u advies nodig bij het selecteren van de juiste stelpoot? Neem gerust contact op met onze klantendienst. Ons team van deskundigen zal u voorzien van het juiste advies zodat u de beste keuze maakt. U kunt ons contacteren via +31 (0) 511 233 013 of mailen naar info@yachtsupplier.be.

Copyright © 2024 Yachtsupplier