Winkelwagen 0
 

Handrelingen

Met de handrelingen van Yachtsupplier kan je onbezorgd het water op. De handrelingen bieden een stevige grip, waarmee overboord vallen voorkomen wordt. Daarnaast zijn de handrelingen beschikbaar in rvs 304 (inox A2) en rvs 316 (inox A4). Hierbij is het belangrijk om voor rvs 316 (inox A4) te kiezen als je de zee op gaat, aangezien dit materiaal bestendig is tegen zout zeewater.

Producten 1-12 van 17

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Handrelingen

De handrelingen van Yachtsupplier zorgen ervoor dat je onbezorgd het water op kunt! Door de stevige grip en hoge trekkracht kan je jezelf stevig vasthouden bij onstuimig water. Daarnaast helpen handrelingen ook voor extra ondersteuning en stabiliteit tijdens het aanmeren.

Waarom de handrelingen van Yachtsupplier?

De handrelingen van Yachtsupplier zijn gemaakt van het stevige rvs (inox) materiaal. Hierdoor zijn de handrelingen niet alleen stevig, maar hebben ze ook een lange levensduur. De handrelingen zijn beschikbaar in zowel rvs 304 (inox A2), als rvs 316 (inox A4). Hierbij is het belangrijk op te merken dat wanneer je je op zout water begeeft, je beter voor rvs 316 (inox A4) kunt kiezen. Dit materiaal is namelijk beter bestendig tegen zout zeewater en corrosie dan rvs 304.

Service van Yachtsupplier

Heb je vragen, of heb je advies nodig bij het maken van de juiste keuze? Neem gerust contact op met onze klantendienst. Contacteer ons  via +31 (0) 511 233 013 of stuur een e-mail naar info@yachtsupplier.be.

Copyright © 2024 Yachtsupplier