Winkelwagen 0
 

Deurklinken

Bij Yachtsupplier vind je een ruim aanbod deurklinken, beschikbaar in diverse stijlen, kleuren en afwerkingen. Voornamelijk populair bij ons zijn de zwarte deurklinken, maar ook de Chroom, Inox geborsteld en Messing deurklinken zijn zeer in trek. Daarnaast heb je nog de keuze uit deurklinken op rozet, op schild, voor een schuifdeur of losse deurklinken. Maak handig gebruik van de filters om eenvoudig je gewenste deurklink te vinden, tegen een voordelige prijs.

Producten 1-12 van 137

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Deurklinken van Yachtsupplier

Een deurkruk is een belangrijk detail in uw interieur en kan de sfeer van de hele kamer bepalen. Het juiste deurbeslag benadrukt uw woonstijl en is daarom een belangrijk decoratie-element. Geniet van uw unieke deurkruk met de uitgebreide collectie van Yachtsupplier deurkrukken.

Welke afwerkingen en materialen bieden wij?

Omdat elk interieur en deur verschillend is bieden wij een ruim assortiment deurklinken, bestaande uit deurklinken op rozet, deurklinken op schild, losse deurklinken, maar ook deurklinken voor schuifdeuren of deurklinken voor een oplegslot. Kortom: voor iedere deur bieden wij een passende deurklink.  

Daarom bieden wij de volgende afwerkingen:

Daarnaast zijn onze deurklinken beschikbaar in de volgende materialen:

Waarop letten bij een nieuwe deurklink?

Let op de vorm en stijl van uw deuren en deurkrukken. De messing gepolijste en rechte modellen hebben een moderne uitstraling. Mat chroom modellen geven een rustige uitstraling en gebogen modellen een klassieke uitstraling. We raden aan om dezelfde deurkrukken in het hele huis te gebruiken. Als u vragen heeft, helpen wij u graag verder.

Service van Yachtsupplier

We staan voor u klaar om u te helpen de perfecte deurkruk te vinden. Bekijk ons assortiment! Als u een specifieke afwerking of maat zoekt die niet op onze website staat, of als u andere vragen heeft, neem dan contact met ons op via +31 (0) 511 233 013 of mail naar info@yachtsupplier.be. We helpen u graag verder!

Copyright © 2024 Yachtsupplier