Winkelwagen 0
 

Drukknoppen

Bij Yachtsupplier kunt u ook losse drukknoppen kopen wanneer uw huidige drukknop aan vervanging toe is, of wanneer u toe bent aan een andere afwerking die beter aansluit bij de rest van uw interieur. De drukknoppen zijn beschikbaar in verschillende kleuren, waaronder zwart, chroom en nikkel.

Producten 1-12 van 27

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Drukknoppen

Bij Yachtsupplier kunt u ook losse drukknoppen kopen wanneer uw huidige drukknop aan vervanging toe is, of wanneer u toe bent aan een andere afwerking die beter aansluit bij de rest van uw interieur. Drukknoppen dienen altijd in combinatie met een rozet en drukknopslot gebruikt te worden. Deze kunt u meebestellen op de productpagina onder het kopje 'Gerelateerde producten'

Afwerkingen en materialen

De drukknoppen van Yachtsupplier zijn beschikbaar in verschillende afwerkingen en materialen. Zo zijn de drukknoppen onder andere beschikbaar in het zwart, chroom en nikkel. Hierdoor is er altijd een drukknop die bij de rest van uw interieur aansluit.

Ook zijn de drukknoppen beschikbaar in vele verschillende materialen waaronder kunststof, messing en rvs 316 (inox A4). De rvs variant is zeewater- en corrosiebestendig, waardoor deze het meest geschikt is voor op boten of jachten die de zee op gaan.

U kunt eenvoudig uw gewenste drukknop vinden door gebruik te maken van de filters op de categoriepagina!

Service van Yachtsupplier

Heeft u vragen, of heeft u advies nodig bij het vinden van de voor u perfecte drukknop? Neem gerust op met onze klantendienst. Wij zullen u voorzien van deskundig advies, zodat we samen de beste oplossing voor u vinden. U kunt ons contacteren via +31 (0) 511 233 013 of mailen naar info@yachtsupplier.be.

Copyright © 2024 Yachtsupplier