Winkelwagen 0
 

Deurdempers & Push to open

Door onze 'push to open' deurdempers te gebruiken, zijn handgrepen op je kast overbodig. Met dit slim systeem volstaat een lichte druk op de kastdeur, waarna ze een beetje opengaat en je ze verder handmatig kan openen. Onze deurdempers, onder meer van het merk Blum, zijn beschikbaar in verschillende afwerkingen.

Producten 1-12 van 17

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Deurdempers push to open

Met de deurdempers van Yachtsupplier zijn grepen op je kast of lade niet meer nodig. De Blum Tip-on is een druksnapper met een push-to-open mechanisme, en wordt voornamelijk gebruikt voor het openen en sluiten van greeploze kastdeuren. Door de kastdeur lichtjes in te drukken zal de deur voor een gedeelte openen, waarna de deur verder geopend kan worden.

Onze deurdempers zijn verkijgbaar in de kleuren aluminium, grijs, wit en zwart, en zijn beschikbaar in zowel een korte als een lange variant.

Hoe werkt push to open?

Heb je geen zin meer in zichtbare handgrepen op je kasten en laden? Met de push-to-open deurdempers van Yachtsupplier is dat verleden tijd. Je drukt gewoon lichtjes op de deur en voilà, het Blum Tip-on mechanisme zorgt ervoor dat de deur een beetje opent. Daarna open je hem makkelijk verder. Het is niet alleen superhandig, maar het ziet er ook nog eens strak uit.

Wat is Blum TIP ON?

Tip-on werkt door middel van een zogeheten druksnapper. Door het indrukken van de deur zal de druksnapper de deur voor een gedeelte openen, waarna de deur verder geopend kan worden. De deur kan gesloten worden door deze weer rustig dicht te duwen. 

Hoe monteer ik Blum Tip-on?

Als je een Blum TIP-ON wilt installeren, begin dan met het voorboren van een gat van 10mm. Dit gaat makkelijker met onze boormal, speciaal voor de Blum TIP-ON. Je kunt deze boormal direct bij je bestelling voegen. Kijk hiervoor onder 'gerelateerde producten' aan de onderkant van de productpagina. Voor een natuurlijke uitstraling en gebruiksgemak, plaats je de Blum TIP-ON op de hoogte waar je normaal een deurgreep zou vinden.

Waar kan ik tip-on voor gebruiken?

Tip-on kan gebruikt worden voor kastdeuren en lades, maar ook voor de Blum Aventos HK S Tip-on.

Bekijk onderstaande video's voor een visuele weergave van het tip-on systeem:

Service van Yachtsupplier

Heb je vragen over onze deurdempers, wil je advies bij het kiezen van de juiste Blum Tip-on, of heb je een hele andere vraag? Aarzel niet om contact op te nemen met onze klantendienst. Ons team is gespecialiseerd op het gebied van meubelbeslag, en helpt je graag verder! Contacteer ons via +31 (0) 511 233 013 of stuur een e-mail naar info@yachtsupplier.be

Copyright © 2024 Yachtsupplier