Winkelwagen 0
 

Deurklemmen

Bent u op zoek naar een deurklem om uw deur open te houden zonder de vrees dat deze dichtslaat? Bij Yachtsupplier bieden we een ruim assortiment deurklemmen aan in diverse afwerkingen, zowel met als zonder veer, en voorzien van rubberplaten om rammelen te voorkomen.

Producten 1-12 van 29

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Deurklemmen met veer

Met een deurklem met veer zorgt u ervoor dat openstaande deuren niet dichtslaan. Dankzij de tegenplaat die in de klem schuift, blijft de deur stevig op zijn plaats, zelfs bij wind of plotse bewegingen op uw boot. Deze deurklemmen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen zoals messing, RVS 304 en RVS 316. Hierdoor zijn ze geschikt voor diverse locaties in uw woning of op uw boot.

Deurklemmen in diverse afwerkingen

Onze deurklemmen zijn beschikbaar in onder andere de volgende afwerkingen:

We bieden een ruime keuze aan afwerkingen, zodat er altijd een deurklem is die past bij uw interieur. Zo hebben de messing deurklemmen een goudachtige tint, terwijl de rvs en chroom varianten zilverkleurig zijn. De matte afwerkingen zijn subtieler, in tegenstelling tot de glanzende varianten. De zwarte deurklem heeft een strakke uitstraling.

U kunt gemakkelijk uw gewenste afwerking vinden met behulp van onze filters op de pagina.

Welk materiaal deurklem heb ik nodig?

Bij ons kunt u kiezen uit materialen zoals messing, rvs 304 en rvs 316. Voor gebruik op boten raden wij rvs deurklemmen aan. Komt de deurklem in contact met zout zeewater? Dan is rvs 316 de beste keuze vanwege de extra bescherming tegen zoutcorrosie.

Messing deurklemmen zijn ook corrosiebestendig omdat ze geen ijzer bevatten. Echter, ze kunnen verkleuren bij contact met vocht. Dit kunt u voorkomen met een speciaal poetsmiddel voor messing.

Welke type deurklem heb ik nodig?

U kunt kiezen uit verschillende types deurklemmen:

  • Met veer
  • Met veer, rollen en rubberplaat
  • Voor meubeldeuren

De keuze hangt af van de toepassing. Deurklemmen met veer, rollen en rubberplaat rammelen minder dankzij de rubberen onderdelen. Voor meubeldeuren raden we specifieke deurklemmen voor meubeldeuren aan.

Advies nodig?

Indien u vragen heeft of het gewenste model niet kunt vinden, neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken via +31 (0) 511 233 013 of info@yachtsupplier.be. Wij staan voor u klaar!

Copyright © 2024 Yachtsupplier