Winkelwagen 0
 

Sloten

Bent u op zoek naar een slot voor uw boot, jacht of schip? U heeft bij ons een ruime keuze. Ons assortiment varieert in grootte, afwerking en type slot. Onze scheepssloten zijn veelal voorzien van zogeheten anti-rammel schoten en zijn in grote mate bestand tegen zeewater. Bekijk de verschillende opties om het slot te vinden dat het beste bij uw behoeften past.

Ruime keuze in afwerkingen

Ons assortiment bestaat uit een groot aantal verschillende afwerkingen, waardoor er altijd een slot is die past bij de stijl van uw schip of boot. Wij beschikken over onder andere de volgende afwerkingen: messing (gepolijst, verchroomd en mat verchroomd) en rvs (geborsteld, gepolijst en mat geborsteld).

Sloten voor middelgrote jachten

Voor middelgrote jachtsloten, de 104-serie, hebben wij in ons aanbod speciale knop- en profielcilinders met versmalde meenemer. Deze sloten hebben een extra dunne slotkast, waardoor de meenemer van een standaard profielcilinder daar niet in rond kan draaien.
Onze knop- en profielcilinders zijn te leveren in de volgende afwerkingen:

  • Messing gepolijst
  • Messing verchroomd
  • Messing mat verchroomd
  • Gebruineerd (bijna matzwart)
  • Mat vernikkeld

Heeft u toch liever een aangepaste afwerking (finish)? Dat is op bestelling mogelijk bij ons. Neem hiervoor contact op door een e-mail te sturen naar info@yachtsupplier.be of bel direct naar +31 (0) 511 233 013, en dan nemen wij de mogelijkheden met je door!

Copyright © 2024 Yachtsupplier