Winkelwagen 0
 

Insteeksloten

Insteeksloten voor boten, schepen en jachten

Ons assortiment insteeksloten zijn uitermate geschikt voor gebruik op jouw boot, schip of jacht. Deuren aan boord van een boot, jacht of schip zijn vaak iets minder dik, waardoor er weinig ruimte over blijft om het insteekslot in te bouwen. De insteeksloten van Yachtsupplier zijn wat dunner, waardoor ze beter geschikt zijn voor deuren aan boord van een jacht of boot.

Wij hebben veel verschillende soorten insteeksloten, voor loopdeuren, toiletdeuren, profielcilindersloten, klaviersloten en binnendeursloten.

Producten 1-12 van 260

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Insteeksloten worden in een uitgefreesde uitsparing in de deur geplaatst. Daardoor is het slot aan de buitenkant niet zichtbaar. Onze collectie insteeksloten is ruim en zowel in links- als rechtsdraaiende uitvoering leverbaar. Maak je keuze uit ons uitgebreide aanbod.

Standaard kunnen wij onze insteeksloten leveren in de volgende finishes:

Onze insteeksloten zijn verkrijgbaar in de volgende doornmaten:

Wij beschikken over insteeksloten voor veel verschillende toepassingen, zoals:

Specifieke wensen op het gebied van insteeksloten?

Naast ons standaard assortiment bieden wij op aanvraag ook insteeksloten aan in andere finishes en maatvoeringen. Staat je gewenste insteekslot niet tussen ons assortiment? Contacteer ons via +31 (0) 511 233 013 of stuur een e-mail naar info@yachtsupplier.be

Copyright © 2024 Yachtsupplier