Winkelwagen 0
 

Drukknopsloten - Push lock

Push lock knopsloten, vaak drukknopsluitingen genoemd, zijn populair in boten, jachten en mobiele woningen zoals campers en caravans. Door enkel op de knop te duwen, kunt u het slot makkelijk openen of sluiten. Zo vermijdt u dat deuren onbedoeld opengaan door plotse bewegingen op uw vaartuig of in uw mobiele woning.

Producten 1-12 van 25

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Push Lock Knopsloten

De Push lock drukknopsloten van Yachtsupplier kunt u geheel naar uw wens samenstellen. De drukknopsloten zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen, materialen en afwerkingen. U kunt gemakkelijk uw gewenste drukknopslot vinden door gebruik te maken van de filters op de categoriepagina.

Deze sloten dienen samen te gaan met een inboorring (rozet) en een drukknop, alsook een sluitplaat. Let erop dat u de juiste rozetten en drukknoppen kiest bij uw bestelling. Op onze productpagina kunt u filters toepassen om de juiste combinaties te vinden.

Installatiegids voor Knopsloten

Begin de installatie van een knopslot door een opening te boren voor het rozet. De exacte diameter vindt u terug op de productpagina van uw gekozen rozet. Schuif vervolgens het rozet in de opening en monteer het knopslot aan de binnenkant van de deur. Bevestig daarna de drukknop aan de buitenzijde en tot slot monteert u de sluitplaat aan de kast of wand.

Benodigdheden voor een Knopslot

Niet alle knopsloten worden geleverd met een drukknop, rozet en sluitplaat. Indien dit niet inbegrepen is, kunt u de nodige onderdelen terugvinden in de productomschrijving. We hebben ook vulplaten beschikbaar voor een nette afwerking op dunnere deuren, beschikbaar in verschillende diktes.

Service van Yachtsupplier

Heeft u vragen, of heeft u advies nodig bij het kiezen van een drukknopslot? Neem gerust contact op met onze klantendienst! Wij zullen u voorzien van deskundig advies, en zullen samen met u de beste oplossing vinden. U kunt ons contacteren via +31 (0) 511 233 013 of mailen via info@yachtsupplier.be.

Copyright © 2024 Yachtsupplier