Winkelwagen 0
 

Spaanplaatvijs

Spaanplaatschroeven, ook wel universele schroeven genoemd, zijn speciaal ontworpen schroeven voor het bevestigen van materialen in spaanplaat. Ze hebben een scherpe punt en diepe draad, waardoor ze gemakkelijk in het spaanplaat kunnen draaien. Deze schroeven zijn ideaal voor het monteren van meubels, kasten en andere houten constructies. De spaanplaatschroeven zijn beschikbaar in verschillende materialen, zoals staal, rvs 304 (inox A2) en rvs 316 (inox A4)

Producten 1-12 van 136

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Spaanplaatschroeven

Spaanplaatschroeven, ook wel universele schroeven genoemd, zijn speciaal ontworpen schroeven voor het bevestigen van materialen in spaanplaat. Ze hebben een scherpe punt en een diepe draad, waardoor ze gemakkelijk in het spaanplaat kunnen draaien en een stevige grip hebben. Deze schroeven zijn ideaal voor het monteren van meubels, kasten en andere houten constructies. Ze zorgen voor een sterke verbinding zonder het materiaal te beschadigen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en types, zodat u altijd de juiste schroef voor uw project kunt vinden. 

Universele Schroeven

Spaanplaatschroeven zijn niet enkel voor spaanplaat. Dankzij hun veelzijdigheid worden ze ook vaak 'universele schroeven' genoemd. Ze zijn ontworpen om gemakkelijk in diverse materialen te draaien, waardoor ze geschikt zijn voor een ruim aantal toepassingen. Van het in elkaar zetten van meubels tot het werken aan uitgebreidere constructies, deze schroeven garanderen een betrouwbare bevestiging. Ontdek de veelzijdigheid en kwaliteit van onze universele schroeven in ons assortiment.

Maten en materialen

De spaanplaatschroeven van Yachtsupplier zijn beschikbaar in tal van maten, afwerkingen, schroefaandrijvingen en materialen. Ze zijn er niet enkel in de (standaard) zilverkleurige uitvoering, maar ook in stijlvol zwart. Dit maakt deze schroeven/vijzen bijzonder passend voor uw zwarte interieur. 

Daarnaast zijn de spaanplaatschroeven beschikbaar in verschillende materialen zoals rvs 304 (inox A2), rvs 316 (inox a4) en staal.

Maak handig gebruik van de filters op de categoriepagina, om zo eenvoudig uw gewenste spaanplaatschroef te vinden.

Service van Yachtsupplier

Heeft u vragen, of heeft u advies nodig bij het selecteren van de juiste spaanplaatschroef? Aarzel niet om contact op te nemen met onze klantendienst. Wij zullen u voorzien van deskundig advies zodat u de juiste keuze maakt. Contacteer ons via 0511-233013 of mail naar info@yachtsupplier.be.

Copyright © 2024 Yachtsupplier