Winkelwagen 0
 

Grendels en schuiven

Deurgrendels en schuiven zijn mechanismen om deuren stevig te sluiten, en bieden daarmee extra beveiliging. Doordat de sloten alleen via binnenuit bedient kunnen worden werkt het als extra preventie tegen inbraken. Ontdek hier ons volledige assortiment grendels en schuiven!

Producten 1-12 van 117

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Grendels en schuiven

Bij Yachtsupplier beschikken we over een ruim assortiment grendels en schuiven, geschikt voor woningen, schepen en meer. De schuiven en grendels van Yachtsupplier zijn van hoogwaardige kwaliteit. Naast deurgrendels hebben wij ook pengrendels & sluitbeugels, profielschuiven en profielgrendels. Met behulp van deze mechanismen voorkomt u ongewenste toegang tot uw woning of boot!

Assortiment grendels en schuiven

Deurgrendels

Een deurgrendel (ook wel schuifgrendel genoemd) is geschikt voor gebruik op  poorten of tuinhekjes. De deurgrendels kunnen gebruikt worden op één zijde van een deur, waardoor deurgrendels ook gebruikt worden als extra inbraakpreventie.

Pengrendels & sluitbeugels

Pengrendels & sluitbeugels worden veel gebruikt op poorten en tuinhekjes. De naam heeft hij te danken aan het feit dat de grendel is opgebouwd vanuit een pen. De pengrendels zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit messing, en beschikbaar in diverse afwerkingen.

Profielschuif

Een profielschuif kan voor vele verschillende toepassingen gebruikt worden. Vaak worden ze gebruikt voor kastdeuren, meubelstukken, inbouwkasten, keukenkasten of vitrines. Ze zijn dan ook te gebruiken op zowel boten als in woningen. Met een ruime keuze aan afwerkingen is er altijd een profielschuif die bij uw interieur past.

Profielgrendel

Een profielgrendel heeft voor veel verschillende toepassingen wel een functie. Zo kunnen ze bijvoorbeeld gebruikt worden voor meubeldeuren, maar ook voor buitendeuren of tuinhekjes. Door het stijlvolle design geeft een profielgrendel uw interieur ook nog eens een modieuze look!

Service van Yachtsupplier

Heeft u vragen, of staat uw gewenste grendel-of schuif niet in ons assortiment? Neem gerust contact op met onze klantendienst. Wij zullen samen met u op zoek gaan naar de meest geschikte oplossing voor u. U kunt ons contacteren via +31 (0) 511 233 013 of mailen naar info@yachtsupplier.be

Copyright © 2024 Yachtsupplier