Winkelwagen 0
 

Overval- en spansluitingen

Bent u op zoek naar een betrouwbare manier om een klep of deur stevig vast te zetten? Een spansluiting is de ideale oplossing. Ze worden vaak gebruikt op gereedschapskisten en koffers, maar zijn ook uitermate geschikt voor deuren. Een van de grootste voordelen van een spansluiting in rvs (inox) is de stevige en betrouwbare verbinding die het biedt. Daarnaast hebben we ook spansluitingen in messing en staal.

Producten 1-12 van 69

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overval- en spansluitingen

Een spansluiting zorgt ervoor dat je een klep of deur dicht kan klemmen. Dit wordt vaak gebruikt op gereedschapskisten of koffers maar word ook gebruikt voor deuren. Een groot voordeel van een spansluiting RVS is de robuuste en betrouwbare verbinding. Verder bieden wij ook nog messing en stalen spansluitingen. De spansluitingen zijn zowel verkrijgbaar met slot, als zonder slot. Ook hebben we rechte sluitplaten, en sluitplaten met een binnen- of buitenhoek.

Waarom spansluitingen van Yachtsupplier?

Onze spansluitingen zijn gemaakt van RVS 304 en RVS 316 verder bieden we ook nog staal en messing spansluitingen. Ze zijn ontworpen om een hoge mate van beveiliging te bieden en zijn bestand tegen weersinvloeden en corrosie. Yachtsupplier biedt een breed scala aan afwerkingen, waaronder chroom gepolijst, chroom gerold, mat chroom, messing, RVS, RVS gepolijst en zink gecoat, zodat je de stijl en uitstraling kunt kiezen die het beste bij jouw deur past. 

Welke Sluitingshoeken zijn er en wat is het verschil?

Yachtsupplier biedt 3 verschillende sluitingshoeken:

Het verschil tussen een rechte, een binnenhoek en een buitenhoek.

  • Een rechte spansluiting is direct bevestigd aan de wand van de laadruimte en is bedoeld om spullen recht en stevig vast te zetten.
  • Een binnenhoek spansluiting is bevestigd aan een hoek van de laadruimte en is bedoeld om spullen in een hoek vast te zetten.
  • Een buitenhoek spansluiting is bevestigd aan een hoek aan de buitenkant van de laadruimte en is bedoeld om spullen vast te zetten die buiten de laadruimte staan.

Service van Yachtsupplier

Staat jouw gewenste formaat of materiaal niet tussen ons assortiment, of heb je een hele andere vraag? Aarzel niet om contact op te nemen met onze klantendienst. Wij zullen samen met je op zoek gaan naar de meest geschikte oplossing voor jou. Contacteer ons via +31 (0) 511 233 013 of stuur een e-mail naar info@yachtsupplier.be

Copyright © 2024 Yachtsupplier