Winkelwagen 0
 

Telescopisch

De telescopische zwemtrappen van Yachtsupplier zijn compact en discreet dankzij hun uitschuifsysteem, hierdoor kan je gemakkelijk de ladder in en uit schuiven. Vervaardigd uit rvs 316 (inox A4), zijn ze perfect voor zeereizen door de zeewater en corrosiebestendigheid.

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Waarom Kiezen Voor Telescopische Zwemtrappen?

Telescopische zwemtrappen van Yachtsupplier bieden een praktische oplossing voor booteigenaren. Met hun uitschuifsysteem zijn ze compact en gebruiksvriendelijk, waardoor u de ladder gemakkelijk in en uit kunt schuiven. Dit maakt het gemakkelijk om na een duik weer aan boord te klimmen en de trap na gebruik weer op te bergen.

Kwaliteit

Gemaakt van rvs 316 (inox A4), staan onze telescopische zwemtrappen garant voor kwaliteit. Ze zijn zeewater- en corrosiebestendig, wat ze ideaal maakt voor zeereizen. Met deze zwemtrappen ben je verzekerd van een duurzaam product waar je jarenlang plezier van zult hebben.

Service van Yachtsupplier

Heb je vragen of advies nodig bij het kiezen van de juiste zwemtrap? Aarzel niet om contact op te nemen met onze klantendienst. Wij zullen je voorzien van vakkundig advies. Contacteer ons via +31 (0) 511 233 013 of stuur een e-mail naar info@yachtsupplier.be.

Copyright © 2024 Yachtsupplier