Winkelwagen 0
 

Moeren

Hier vind je ons assortiment moeren, zowel zelfborgend als standaard moeren. De moeren zijn beschikbaar in afmetingen varierend van M4 tot M16, en verkrijgbaar in zowel RVS 304 (Inox A2) als RVS 316 (Inox A4). Hierbij is het RVS 316 (Inox A4) materiaal het meest geschikt als je de moeren wilt gebruiken op je boot. Dit materiaal is namelijk beter bestand tegen zeewater.

Producten 1-12 van 23

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Moeren

Hier vindt u een ruim assortiment moeren, zowel zelfborgend als de standaard moer. Ons assortiment varieert in grootte van M4 tot en met M16, zodat u altijd de perfecte pasvorm voor uw project vindt. De moeren zijn gemaakt van het sterke RVS (Inox) materiaal.

Zelfborgend

Zelfborgende moeren zijn moeren die vanuit zichzelf ervoor zorgen dat de moer niet losraakt.

De moer beschikt namelijk over een nylon ring aan de bovenzijde, wat ervoor zorgt dat de moer niet los kan raken.

RVS 304 (Inox A2) of RVS 316 (Inox A4)?

De keuze uit RVS 304 (Inox A2) of RVS 316 (Inox A4) is afhankelijk van de situatie waarin u de moeren wilt gaan gebruiken. Waanneer u moeren nodig heeft voor uw (op zeegaande) boot adviseren wij altijd om het RVS 316 (Inox A4) materiaal te gebruiken. Dit materiaal is namelijk beter bestemd tegen zout zeewater en corrosie dan RVS 304 (Inox A2). In veel andere situaties volstaat het gebruik van RVS 304 (Inox A2).

Diverse maten

Wij begrijpen dat elk project uniek is en daarom bieden we een breed scala aan maten aan. Onze moeren variëren in grootte van M4 tot en met M16, zodat u altijd de perfecte pasvorm voor uw specifieke behoefte vindt. Ontdek nu onze veelzijdige collectie en kies de moer die past bij uw project.

Service van Yachtsupplier

Heeft u vragen, of heeft u advies nodig bij het selecteren van de juiste moer? Aarzel niet om contact op te nemen met onze klantendienst. Wij zullen u voorzien van deskundig advies, zodat u de meest geschikte keuze kunt maken. Contacteer ons via +31 (0) 511 233 013 of e-mail naar info@yachtsupplier.be.

Copyright © 2024 Yachtsupplier