Winkelwagen 0
 

Dorma Deurpompen

Met een deurpomp, ook wel deurdranger genoemd, zorg je ervoor dat je deur automatisch sluit wanneer je deze opent. Dit is niet alleen handig, maar zorgt ook nog eens voor een lagere energierekening! Onze deurpompen zijn van het merk Dorma, een gerenommeerd merk op het gebied van deurbeslag, en de deurdrangers zijn gemaakt van stevig aluminium. Daarmee zijn deze deurpompen ideaal voor gebruik op zowel je boot of jacht als gewoon thuis. Bekijk hier ons hele assortiment!

Producten 1-12 van 13

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Deurpompen Dorma

Voorkom openstaande deuren met de deurpompen van Yachtsupplier! Deurpompen, ook wel deurdrangers genoemd, zorgen ervoor dat een deur na het openen automatisch en geleidelijk weer sluit. Onze deurdrangers zijn van het gerenommeerde merk Dorma en zijn gemaakt van sterk aluminium. 

Wat is een deurpomp?

Een deurpomp, ook wel deurdranger genoemd, is een mechanisch apparaat die bevestigd worden aan de deur en het kozijn. Een deurpomp zorgt ervoor dat de deur automatisch geleidelijk sluit na het openen. Dit is niet alleen handig, maar zorgt er ook voor dat de warmte beter behouden wordt in een kamer, wat weer zorgt voor een lagere energierekening. Wil je dat de deur (tijdelijk) open blijft? Dit is ook mogelijk! Je kunt gemakkelijk de deurpomp loshalen, waardoor de deur open blijft. Onze deurdrangerse zijn van het merk Dorma, en gemaakt van sterk aluminium. Hierdoor blijven ze lang mee, en blijven ze lang soepel bewegen.

Ons assortiment deurpompen

Wij bieden een ruim assortiment deurpompen van het merk Dorma. Alle deurdrangers zijn gemaakt van stevig aluminium. Dit zorgt er niet alleen voor dat de deurpompen lang mee gaan, maar zorgen ook voor een soepele, geleidelijke beweging. Ook voor deurscharen ben je bij ons aan het juiste adres. 

Hoe monteer ik een deurpomp?

  1. Bepaal waar de deurpomp geplaatst moet worden. Je plaatst een deurpomp altijd aan de kant van de scharnieren. Meestal is dit aan de bovenkant van de deur, aan de zijde waar de deur sluit. Meet de afstanden volgens de instructies die bij de deurpomp zijn geleverd en markeer de bevestigingspunten.
  2. Bevestig de montagebeugel aan de deurkozijn. Gebruik een waterpas om ervoor te zorgen dat het recht is. Boor voorzichtig de gaten en schroef de beugel vast.
  3. Bevestig de deurpomp aan de deur. Zorg ervoor dat deze uitgelijnd is met de montagebeugel. Markeer de bevestigingspunten op de deur, boor de gaten en schroef de deurpomp vast.
  4. Bevestig de verbindingsarm van de deurpomp aan de montagebeugel. Zorg ervoor dat de arm en de deurpomp correct zijn uitgelijnd en soepel bewegen.
  5. Pas de sluitsnelheid en de kracht aan met behulp van de stelschroeven op de deurpomp. Dit bepaalt hoe snel en met hoeveel kracht de deur sluit. 
  6. Open en sluit de deur om te controleren of de deurpomp naar behoren werkt. Stel zo nodig de sluitsnelheid en kracht bij.

Service van Yachtsupplier

Heb je vragen over onze deurpompen, of heb je advies nodig bij de montage? Aarzel niet om contact op te nemen met onze klantendienst. Ons team is gespecialiseerd op het gebied van deurbeslag, en helpt je graag verder! Contacteer ons via +31 (0) 511 233 013 of stuur gerust een e-mail naar info@yachtsupplier.be, en je ontvangt spoedig een reactie van ons.

Copyright © 2024 Yachtsupplier