Winkelwagen 0
 

Schuifdeurkommen

Bent u op zoek naar schuifdeurkommen (ook wel komgrepen genoemd)? Dan bent u hier aan het juiste adres! Wij beschikken over een ruim assortiment schuifdeurkommen in verschillende uitvoeringen, materialen en afwerkingen, waaronder (mat) zwart, chroom en rvs (Inox).

Producten 1-12 van 28

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Schuifdeurkommen

Bent u op zoek naar schuifdeurkommen (ook wel komgrepen genoemd)? Dan bent u hier aan het juiste adres! Wij beschikken over een ruim assortiment schuifdeurkommen in verschillende uitvoeringen, afwerkingen en materialen, waaronder aluminium, messing en rvs (inox)

Afwerkingen

Wij kunnen hoogwaardige schuifdeurkommen (ook wel: komgrepen genoemd) leveren in de volgende finishes:

Welke schuifdeurkom heb ik nodig?

Welke schuifdeurkom u nodig heeft hangt af van een aantal factoren. Allereerst is het belangrijk dat de schuifdeurkom past op uw schuifdeur. Daarnaast is de keuze voor materiaal ook een belangrijke keuze. Als u bijvoorbeeld een schuifdeurkom nodig hebt voor uw boot, is het belangrijk dat u voor rvs (Inox) materiaal kiest. Deze is namelijk beter zeewater (en zeelucht) bestendig dan bijvoorbeeld aluminium. 

Misschien wel de belangrijkste afweging bij het kiezen van een schuifdeurkom is het selecteren van een schuifdeurkom die past bij de rest van uw interieur, en bij uw wensen en behoeften. Wij beschikken over een ruim assortiment schuifdeurkommen. Hierdoor is er altijd een schuifdeurkom die past bij uw interieur.

Service van Yachtsupplier

Heeft u vragen, of heeft u advies nodig bij het kiezen van de juiste schuifdeurkom? Aarzel niet om contact op te nemen met onze klantendienst. U kunt ons contacteren via +31 (0) 511 233 013 of mailen naar info@yachtsupplier.be.

Copyright © 2024 Yachtsupplier