Winkelwagen 0
 

Klapbaar

De inklapbare zwemtrappen van Yachtsupplier werken met een klapsysteem. Door de zwemtrap naar beneden te klappen is het gemakkelijk om de boot weer te betreden vanuit het water. Wanneer je weer gaat varen of aanmeert kan de trap eenvoudig ingeklapt worden door hem weer omhoog te klappen.

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Klapbare zwemtrap

De opklapbare zwemtrappen van Yachtsupplier zijn gemaakt van hoogwaardig rvs 316 materiaal. Het voordeel hiervan ten opzichte van rvs 304 materiaal, is dat het zout-, wind- en zeewaterbestendig is. Hiermee zijn de trappen zeer duurzaam en kan je er extra lang van genieten. Met de opklapbare rvs zwemtrappen van Yachtsupplier wordt het zwemmen tijdens je boottocht nog leuker!

Zwemtrappen met 6 treden

Ook voor een zwemtrap met 6 treden voor op je boot kun je bij Yachtsupplier terecht. Wanneer je kiest voor een trap met 6 treden, is het handig om te kiezen voor een inklapbare zwemtrap. Hiermee kun je de trap eenvoudig inklappen wanneer deze niet gebruikt wordt, waardoor deze mooi compact wordt. Ook wanneer je kiest voor een zwemtrap met 5 treden, kun je het beste kiezen voor een inkapbare zwemtrap.

Service van Yachtsupplier

Heb je vragen over onze zwemtrappen, of heb je advies nodig over welke zwemtrap het beste bij jouw situatie past? Aarzel niet om contact op te nemen met onze klantendienst. Ons team van experts zal op basis van jouw situatie advies geven welke zwemtrap het meest geschikt is voor uw situatie. Contacteer ons via +31 (0) 511 233 013 of stuur een e-mail naar info@yachtsupplier.be

Copyright © 2024 Yachtsupplier