Winkelwagen 0
 

Blum ladegeleiders

De Blum ladegeleiders van Yachtsupplier staan garant voor een goede kwaliteit. Blum is een gevestigde naam in de wereld van de meubelbeslag, en dat is te herkennen aan de kwaliteit. Wij bieden verschillende soorten ladegeleiders van Blum aan met verschillende kenmerkende eigenschappen. Ontdek de Blum ladegeleiders!

Producten 1-12 van 50

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Blum Ladegeleiders

De Blum ladegeleiders zorgen ervoor dat jouw lades soepel en stilletjes kunnen openen en sluiten. Ons assortiment Blum ladegeleiders bestaat uit Tandem en Movento S ladegeleiders, evenals soft-close. Softclose zorgt ervoor dat je lade stilletjes en zachtjes sluit, waardoor je vingers of handen niet bekneld kunnen raken.

Blum Tandem Ladegeleiders

De Blum Tandem ladegeleiders staan bekend door de betrouwbare functionaliteit. Met een draagvermogen van 30kg zijn ze uitermate geschikt voor diverse toepassingen. Het ingebouwde soft-close mechanisme zorgt ervoor dat je lades zacht sluiten.

Blum Movento S Ladegeleiders

De Blum Movento S ladegeleiders hebben draagvermogens van 40 tot 60kg en kunnen je daarom hoge stabiliteit geven, zelfs onder zware belasting. Daarnaast beschikken deze ladegeleiders ook nog eens over het soft-close systeem, waardoor ze zachtjes en stilletjes kunnen sluiten, wat ze veiliger maakt wanneer bijvoorbeeld kinderen ze ook gebruiken. Dit systeem zorgt er namelijk voor dat vingers en handen minder snel hard bekneld kunnen raken tussen de lade.

Service van Yachtsupplier

Bij Yachtsupplier staan we altijd klaar om je van deskundig advies te voorzien en kwaliteitsproducten aan te bieden. Ons ervaren team is gespecialiseerd in meubelbeslag en helpt je graag bij het selecteren van de perfecte ladegeleiders voor je project.

Heb je vragen over onze Blum ladegeleiders? Of wens je advies over de meest geschikte ladegeleiders voor je project? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via telefoon: +31 (0) 511 233 013 of e-mail: info@yachtsupplier.be.

Copyright © 2024 Yachtsupplier