Winkelwagen 0
 

Blum Movento S Ladegeleiders 60-70 kg

Onze Blum Movento S ladegeleiders staat bekend door de hoge kwaliteit, en hebben daarnaast ook nog eens het softclose mechanisme. Door het soft-close systeem gaat de lade zachtjes en stilletjes dicht, waardoor vingers of handen niet hard bekneld kunnen raken. Deze geleiders hebben een draagvermogen tot wel 60kg, en zijn verkrijgbaar in lengtes tot 600mm. Bekijk hier de Blum Movento S ladegeleiders!

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Blum Ladegeleider

In deze categorie tref je ladegeleiders van hoge kwaliteit aan met zowel soft-close (geruisloos sluiten) als push-to-open (drukken om te openen) functionaliteit. Ze zijn bovendien volledig uitschuifbaar. De Blum ladegeleiders zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en hebben een draagvermogen tot 60kg. Daarnaast bieden we ook de Blum Movento S met een draagvermogen tot 60kg aan.

Hoe functioneert softclose?

Soft-close verzekert dat de lade langzaam sluit, waardoor het sluiten stiller is en veiliger voor eventueel achtergebleven vingers. De veer in het soft-close mechanisme van Blum Movento S fungeert als demper. Deze absorbeert de impact en zorgt dat de lade zachtjes sluit.

Hoe functioneert push to open?

Wens je geen zichtbare grepen of greeplijsten? Dan is de push-to-open Blum ladegeleider de oplossing! Met dit systeem krijg je een greeploze lade. Een lichte druk tegen het front van de lade activeert het systeem, waarna de lade een stukje opent en je deze eenvoudig verder kunt openen.

Wat betekent volledig uitschuifbaar bij een Blum Movento ladegeleider?

Onder volledig uitschuifbaar verstaan we dat de Blum ladegeleider geheel kan worden uitgeschoven over de volledige inbouwlengte. Bijvoorbeeld: indien je kiest voor de 320mm geleiderlengte, dan kan deze ook 320mm uitgeschoven worden.

Welke lengte ladegeleider heb ik nodig?

De geleiderlengte is de lengte van de geleider wanneer deze volledig is ingeschoven. Dit is de minimale lengte die je nodig hebt in je kast. In deze categorie kun je kiezen voor een Blum ladegeleider waarbij softclose en push-to-open gecombineerd zijn.

Hoe installeer ik de Blum Movento ladegeleider?

Je kunt dit doen met euroschroeven. Deze hebben een dikte van 6,3mm en zijn in diverse lengtes beschikbaar. Ze dienen voorgeboord te worden met een Ø5,0mm boor in de achterzijde van de lade. De euroschroeven worden toegepast bij dunne wanden om een goed draagvermogen van de Blum geleiders te waarborgen. Onderaan de pagina, bij ‘gerelateerde producten’, kun je de schroeven en koppelingen mee bestellen. De koppelingen monteer je aan de voorzijde onder de lade. Hiermee koppel je de lade aan de ladegeleiders. De Blum Movento koppeling is zijdelings verstelbaar voor een nauwkeurige afstelling van de lade.

Bekijk hieronder de video over de werking van de Blum Movento S ladegeleider:

Hoe demonteer ik de Blum Movento ladegeleider?

De ladegeleiders van Blum zijn eenvoudig van de lade te demonteren. Trek beide oranje hendels op de koppeling tegelijkertijd naar het front om de lade te ontkoppelen en op te tillen.

Opmerking: de koppelingen worden niet standaard meegeleverd. Je kunt ze hier bestellen:

Service van Yachtsupplier

Heb je vragen over het kiezen van de juiste Blum Movento S? Wij staan je graag bij met advies! Bel ons op +31 (0) 511 233 013, of stuur ons een e-mail naar info@yachtsupplier.be.

Copyright © 2024 Yachtsupplier