Winkelwagen 0
 

Klepschaar

Met een klepschaar kan je de klep van je kast openen en sluiten tot een maximale hoek van 90° graden. Onze klepscharen zijn gemaakt van hoge kwaliteit staal, waardoor ze lang mee kunnen, en ze zijn beschikbaar in afmetingen van 150mm tot 328mm. Bekijk hier ons volledige assortiment klepscharen!

Producten 1-12 van 15

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Klepschaar

Een klepschaar zorgt ervoor dat de klep die je wilt openen niet verder opent dan de lengte van de klepschaar. Een klepschaar wordt vaak gebruikt in combinatie met een klepscharnier.

Onze klepscharen zijn verkrijgbaar in diverse afwerkingen, waaronder chroom (mat en gepolijst), messing gepolijst, nikkel en rvs (geborsteld en gepolijst).

Daarnaast zijn de klepscharen te verkrijgen in de materialen messing, rvs 304 (Inox A2) en staal.

Wat is een klepschaar?

Een klepschaar is een onderdeel voor een kast met een klep. De klepschaar verbindt de kast met de klep, en zorgt ervoor dat de klep niet verder opent dan de lengte van de klepschaar. Bij het openen van de klep zal de montageplaat (bevestigd op de klep) aan de meeneemrail meegenomen worden, hierdoor wordt een eindstop van de kastdeur gecreëerd. 

Service van Yachtsupplier

Heb je vragen over onze klepscharen, of wil je advies bij het selecteren of monteren van de juiste klepschaar, of heb je een hele andere vraag? Aarzel niet om contact op te nemen met onze klantendienst. Wij helpen je graag verder! Contacteer ons via +31 (0) 511 233 013 of stuur een e-mail naar info@yachtsupplier.be

Copyright © 2024 Yachtsupplier