Winkelwagen 0
 

Koelkastsluitingen

Met een koelkastsluiting zorg je ervoor dat de deur van de koelkast goed sluit. Dit zorgt ervoor dat de koude lucht in de frigo blijft, waardoor voedsel niet bederft en energiekosten bespaart blijven. De sluitingen zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit messing, waardoor ze niet roesten, en lang mee gaan.

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Koelkastsluiting

Een koelkastsluiting is een onderdeel dat ervoor zorgt dat de deur van een koelkast goed afsluit en de koude lucht binnenhoudt. Deze sluitingen zijn cruciaal voor de werking van de frigo. Door een goede afsluiting voorkom je niet alleen voedselbederving, maar helpt het ook om energiekosten te besparen. Door een optimale afdichting blijft de temperatuur constant, wat bijdraagt aan een lager energieverbruik.

De koelkastsluitingen zijn gemaakt van messing, met daarop een chroom afwerking voor een strak en modern design op je koelkast. 

De deur van mijn koelkast sluit niet goed. Hoe los ik dit op?

Als de deur van je koelkast niet meer goed sluit, komt dit meestal door de rubbers of scharnieren van de deur die aan vervanging toe zijn. Een versleten scharnier dient vervangen te worden. Hoe een koelkastscharnier vervangen wordt zie je hieronder:

Vervangen van een koelkastscharnier

Naast koelkastsluitingen bieden wij ook koelkastscharnieren aan. Deze vervang je door het volgen van de volgende stappen:

  1. Haal de stekker uit de koelkast, voor de veiligheid
  2. Haal het bovenblad los en haal het scharnier boven los door hem los te schroeven.
  3. Til de deur op, zodat je het scharnier onder kan zien, en haal het onderste scharnier los door deze los te schroeven.
  4. Monteer het nieuwe scharnier onderaan de koelkast en draai de schroeven vast.
  5. Installeer nu het bovenscharnier en draai de schroeven vast.
  6. Installeer het bovenblad. Je koelkast heeft nu weer een vloeiende sluiting.

Service van Yachtsupplier

Heb je vragen over onze koelkastsluitingen, heb je advies nodig bij het kiezen van de juiste koelkastsluiting of scharnier, of heb je een hele andere vraag? Aarzel niet om contact op te nemen met onze klantendienst voor deskundig advies. Contacteer ons via +31 (0) 511 233 013 of stuur een e-mail naar info@yachtsupplier.be

Copyright © 2024 Yachtsupplier