Winkelwagen 0
 

Rond

Voor een goede ventilatie op je boot, jacht of caravan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over een ruim assortiment ventilatieroosters. Onze ventilatieroosters zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, afwerkingen en uitvoeringen. Voor gebruik op je (op zeegaande) boot adviseren wij rvs 316 (Inox A4). Dit materiaal is namelijk zeewaterbestendig.

Producten 1-12 van 44

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Ronde Ventilatieroosters

De ronde ventilatieroosters van Yachtsupplier zijn beschikbaar in rvs 316 (inox A4), rvs 304 (inox A2) en Messing. Afhankelijk van je specifieke wensen, bieden we diverse afwerkingen en formaten aan. Deze roosters zijn perfect inzetbaar in verschillende omgevingen, zoals boten, jachten, schepen en caravans.

Goede doorluchting

Een goede doorluchting is zeer belangrijk in kleine ruimtes zoals boten en caravans. Dit zorgt er namelijk voor dat opgehoopte vochtigheid of onaangename geuren kunnen ontsnappen. Dit zorgt er niet alleen voor dat de lucht binnenin fris blijft, maar zorgt er ook voor dat de materialen in goede conditie blijven.

Materiaalkeuze

Welk materiaal je dient te kiezen is afhankelijk van waar de ventilatieroosters geplaatst worden. Wij adviseren om voor RVS 316 (Inox A4) te kiezen wanneer je met je boot de (zoute) zee op gaat. Dit materiaal is namelijk beter bestendig tegen zeewater dan dat rvs 304 (Inox A2) of aluminium dat is. Wanneer je het ventilatierooster op een plek plaatst waar het niet in direct contact komt met zout water kan je gerust kiezen voor een van de andere materiaalsoorten.

Service van Yachtsupplier

Heb je vragen over onze ventilatieroosters, of wens je advies? Aarzel niet om contact op te nemen met onze klantendienst. Ons team is gespecialiseerd in ons vakgebied, en zal samen met je op zoek gaan naar de meest geschikte oplossing voor je. Contacteer ons via +31 (0) 511 233 013 of stuur een e-mail naar info@yachtsupplier.be

Copyright © 2024 Yachtsupplier