Winkelwagen 0
 

Kabeldoorvoer

Een goede kabeldoorvoer zorgt ervoor dat je een georganiseerde veilige doorgang van kabels hebt door bijvoorbeeld muren of bureaus. Het voorkomt knikken en slijtage van de kabels, en draagt daarnaast bij aan een nette en overzichtelijke werkomgeving. De kabeldoorvoers zijn beschikbaar in grijs, wit en zwart.

Producten 1-12 van 21

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Kabeldoorvoer

Kabeldoorvoeren zorgen ervoor dat je kabels en snoeren georganiseerd houdt en ze netjes weg kunt werken. Dit voorkomt niet alleen beschadiging, maar zorgt ook voor netheid en straalt rust uit. De kabeldoorvoerdoppen van Yachtsupplier hebben een inboordiameter van 60mm, en zijn beschikbaar in zwart, grijs en wit.

Waarvoor is een kabeldoorvoer?

Een kabeldoorvoer is ideaal om een kabelwarboel te voorkomen. Door onze kabeldoorvoerdoppen kan je eenvoudig kabels wegwerken. Dit oogt rustiger en voorkomt daarnaast ook beschadiging aan je kabels en snoeren.

Hoe monteer ik een kabeldoorvoerdop?

Een kabeldoorvoer kan gemonteerd worden door een gat te boren op de gewenste positie. Hier kan je vervolgens de kabeldoorvoerdop plaatsen. Onze doppen hebben een diameter van Ø60mm, dus het geboorde gat moet ook Ø60mm zijn.

Hoe werkt de opening- en sluiting van een kabeldoorvoerdop?

Onze kabeldoorvoerdoppen met een geïntegreerde sluiting kunnen geopend- en gesloten worden door licht op de sluiting(knop) te drukken en hem te verschuiven naar rechts of links. 

Service van Yachtsupplier

Heb je vragen bij het kiezen of monteren van een kabeldoorvoerdop? Wij helpen je graag verder! Voor advies kan je bellen naar +31 (0) 511 233 013, of mailen naar info@yachtsupplier.be.

Copyright © 2024 Yachtsupplier