Winkelwagen 0
 

Vleugelmoer

Op deze pagina vindt u een uitgebreid assortiment aan vleugelmoeren, ideaal voor snelle en eenvoudige bevestigingen. Of u nu op zoek bent naar roestvrijstaal dat bestand is tegen (zout) zeewater of naar messing voor industriële toepassingen, wij hebben de juiste vleugelmoer voor u. Ontdek de veelzijdigheid en betrouwbaarheid van onze producten en vind de vleugelmoer die perfect aansluit bij uw behoeften.

Producten 1-12 van 23

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Wat is een vleugelmoer?

Vleugelmoeren zijn speciaal voor u gemaakt om een snelle en eenvoudige bevestiging mogelijk te maken. Ze beschikken over twee grote 'vleugels' aan de bovenkant, waardoor u ze gemakkelijk met de hand kunt draaien en vastzetten.

Welk materiaal vleugelmoer heeft u nodig?

We bieden vleugelmoeren in verschillende materialen zoals rvs 304 (Inox A2), rvs 316 (Inox A4) en messing. Als uw vleugelmoer in contact komt met (zout) zeewater, raden we aan om voor rvs 316 vleugelmoeren te gaan. Dit type roestvrijstaal is extra bestand tegen corrosie door zout, waardoor de moeren langer functioneel blijven.

Messing vleugelmoeren zijn veel gebruikt in industriële settings vanwege hun hardheid en zelfsmerende kenmerken. Bovendien heeft dit materiaal een goudachtige kleur, wat een aantrekkelijk uiterlijk geeft.

Draadmaten

Het is belangrijk dat u een vleugelmoer kiest met de juiste draadmaat. De draadmaat wordt aangeduid met de letter M. Wanneer een vleugelmoer dan dus de draadmaat M5 heeft, betekent dit dat het een draadmaat heeft van 5mm. Wij beschikken over een ruim assortiment vleugelmoeren, met de volgende draadmaten: M4, M5, M6, M8, M10, M12, M16, M20 en M22

Daardoor is er altijd een vleugelmoer die past bij uw wensen en behoeften.

Waarvoor zijn vleugelmoeren handig?

Vleugelmoeren zijn zeer geschikt voor situaties waarin snelheid en gebruiksgemak voor u belangrijk zijn, zoals in de industrie, machinebouw en bouwprojecten. Ze zijn gemaakt van stevig materiaal zoals staal of roestvrij staal en zijn beschikbaar in diverse maten en sterktes.

Service van Yachtsupplier

Heeft u een vleugelmoer nodig in een afwijkende maat of van een ander materiaal? Aarzel niet om contact met ons op te nemen door te bellen naar +31 (0) 511 233 013 of te e-mailen naar info@yachtsupplier.be. We staan klaar om u te helpen bij het vinden van de vleugelmoer die u nodig heeft!

Copyright © 2024 Yachtsupplier