Winkelwagen 0
 

Scheepsaccommodatie

In Yachtsupplier vind je dé partner voor al je projecten. Wij kunnen een breed assortiment jacht- en scheepsbeslag leveren tegen voordelige prijzen. Wij werken met verschillende partners samen in heel Europa, en vertegenwoordigen met gepaste trots de fabrikant Inexa/TNF in de BeNeLux, en daarnaast nog vele andere leveranciers. 

Naast ons 'standaard' assortiment kunnen wij ook bedden, deuren, plafond- en wandpanelen leveren voor de bouw en inrichting van jouw schip of jacht. Stap bij ons aan boord als zakelijke klant, en profiteer van nogmeer voordeel! Contacteer ons door te mailen naar info@yachtsupplier.be of neem contact op via +31 (0) 511 233 013

Deuren

Onze deuren (A0-A15 Gastight, A60 en B15) worden geleverd inclusief kozijnen in de uitvoeringen staal, rvs of rvs geborsteld. Altijd zorgvuldig afgewerkt geleverd en met de volgende opties:

  • PVC-folie
  • Poedercoating in alle RAL-kleuren
  • HPL/Formica afwerking
  • Voorbereid op achteraf montage van je eigen HPL of Formica.

Plafond- en wandpanelen op maat

Onze plafondpanelen en wandpanelen worden standaard bekleed met PVC-folie geleverd. Een RVS finish of in een RAL-kleur laten spuiten is ook mogelijk. We stemmen graag op je wensen af.

Pullman scheepsbedden

Op zoek naar bedden voor je vaartuig, met of zonder matras? Onze Pullman bedden zijn uitklapbaar en kunnen aan de wanden gemonteerd worden. Ook voor de bedden geldt dat ze in elke RAL-kleur gespoten kunnen worden.

Neem contact op met Yachtsupplier!

Zie je in Yachtsupplier dé partner voor uw scheepswerf? Neem vrijblijvend contact met ons op, en wij nemen alle opties met je door. Contacteer ons via +31 (0) 511 233 013 of stuur een e-mail naar info@yachtsupplier.be en profiteer van de voordelen van Yachtsupplier!

Copyright © 2024 Yachtsupplier