Winkelwagen 0
 

Plaatvijs RVS (Inox)

Plaatschroeven zijn veelzijdige schroeven of vijzen die gebruikt worden voor het bevestigen van materialen. De plaatschroeven zijn gemaakt van roestvrij staal (inox), waardoor de schroeven niet kunnen gaan roesten. Wanneer je deze schroeven/vijzen nodig hebt voor je op zeegaande boot adviseren wij gebruik te maken van het rvs 316 (Inox A4) materiaal. Dit materiaal is namelijk beter bestendig tegen zeewater.

Producten 1-12 van 51

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

RVS Plaatschroeven

Plaatschroeven, ook wel zelftappers genoemd, zijn schroeven/vijzen geschikt voor het bevestigen van materialen. De plaatschroef wordt vaak gebruikt voor het bevestigen van materialen zoals metaal, kunststof en hout. 

Waarom kiezen voor zelftappers?

Deze schroeven worden ook wel zelftappers genoemd, omdat de draaiende beweging van de schroef ervoor zorgt dat deze zichzelf in een metalen ondergrond tapt.

Voorboren is daardoor niet nodig bij zelftappende schroeven. Door het gebruik van zelftappers weet je zeker dat de metalen permanent aan elkaar vast blijft zitten.

RVS 304 (Inox A2) of RVS 316 (Inox A4)?

De keuze uit RVS 304 (Inox A2) of RVS 316 (Inox A4) is afhankelijk van de situatie waarin je de plaatschroeven wilt gaan gebruiken. Wanneer je plaatschroeven nodig hebt voor je (op zeegaande) boot adviseren wij altijd om het RVS 316 (Inox A4) materiaal te gebruiken. Dit materiaal is namelijk beter bestemd tegen zout zeewater en corrosie dan RVS 304 (Inox A2). In veel andere situaties volstaat het gebruik van RVS 304 (Inox A2).

Diverse maten en koppen

De plaatschroeven van Yachtsupplier zijn verkrijgbaar in verschillende maten en lengtes, varierend van 9,5mm tot en met 60mm.

Ook zijn de plaatschroeven te verkrijgen met verschillende koppen. Maak handig gebruik van de filters op de categoriepagina om eenvoudig je gewenste schroef te vinden.

Service van Yachtsupplier

Heb je vragen, of heb je advies nodig bij het selecteren van de juiste plaatschroef? Aarzel niet om contact op te nemen met onze klantendienst. Wij zullen je voorzien van deskundig advies zodat jij de juiste keuze kunt maken. Contacteer ons via +31 (0) 511 233 013 of e-mail naar info@yachtsupplier.be.

 

Copyright © 2024 Yachtsupplier