Winkelwagen 0
 

Oogmoer

Een oogmoer (ook wel hijsoog genoemd) zorgt ervoor dat kabels, kettingen of andere hangende materialen gehijsd kunnen worden. Ook kunnen oogmoeren gebruikt worden om stevige kabels of te bevestigen. Onze oogmoeren zijn verkrijgbaar in zowel messing als rvs 316 (inox A4). Voor gebruik op je jacht of schip adviseren wij gebruik te maken van het rvs 316 (inox A4) materiaal, dit materiaal is namelijk zeewaterbestendig.

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Oogmoeren: Veelzijdig en Betrouwbaar

Bij Yachtsupplier vind je oogmoeren, ook bekend als ringmoeren, vervaardigd uit hoogwaardig messing of zeewaterbestendig RVS 316 (Inox A4). Deze materialen garanderen duurzaamheid en betrouwbaarheid, vooral in maritieme omgevingen.

Toepassingen van Oogmoeren

Een oogmoer is jouw ideale partner voor het veilig hijsen van zware lasten of het stevig bevestigen van kabels. Dankzij de sterke constructie zijn onze oogmoeren uiterst geschikt voor intensief gebruik, zowel op het land als op zee.

Veiligheid voorop bij het Gebruik van Oogmoeren

Het correct gebruik van een oogmoer is cruciaal voor jouw veiligheid. Volg deze eenvoudige stappen voor een veilig en verantwoord gebruik:

  1. Kies een oogmoer met de juiste maat en sterkte voor jouw hijsklus.
  2. Zorg voor een stevige bevestiging in een goed voorbereid gat.
  3. Belast de oogmoer altijd in de richting van de as om zijdelingse druk te vermijden.
  4. Gebruik passende hijsmiddelen en vermijd abrupte bewegingen tijdens het hijsen.
  5. Demonteer de oogmoer zorgvuldig na gebruik.

Kies de Juiste Oogmoer

Let goed op de draagkracht van de oogmoer. Een correcte keuze voorkomt onveilige situaties en zorgt voor een optimale prestatie. Heb je hulp nodig bij het kiezen? Onze experts staan voor je klaar!

Service van Yachtsupplier

Voor vragen of advies over oogmoeren, neem gerust contact met ons op. Wij bieden gespecialiseerde ondersteuning en zorgen dat je de perfecte oogmoer vindt voor jouw toepassing. Bel ons op +31 (0) 511 233 013 of stuur een e-mail naar info@yachtsupplier.be.

Copyright © 2024 Yachtsupplier