Winkelwagen 0
 

Valschaar

Bent u op zoek naar betrouwbare valscharen voor een vlotte bediening van kleppen? Bij Yachtsupplier hebben we een ruim aanbod van valscharen met diverse draagcapaciteiten en de nodige toebehoren. Neem hieronder een kijkje in ons assortiment.

Producten 1-12 van 24

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Valschaar

Een valschaar is een mechanisme voor het openen en sluiten van kleppen. Ze koppelen de kast met de kastdeur, waardoor kastdeuren niet verder open kunnen dan de lengte van de valschaar.

We hebben valscharen met verschillende draagvermogens:

Draagvermogens:

U kunt gemakkelijk uw gewenste valschaar vinden door gebruik te maken van de filters op de categoriepagina.

Wat is een valschaar?

Valscharen dienen voor het openen en sluiten van kleppen. Met een valschaar kunt u de kast met de kastdeur verbinden. Zo kunnen kastdeuren niet verder geopend worden dan de lengte van de valschaar. Onze MiniWinch valscharen hebben een fraai Italiaans design en kunnen zowel horizontaal en verticaal gemonteerd worden.  

Hoe monteer je een valschaar?

De MiniWinch valschaar is vrij eenvoudig te monteren. Monteer eerst de montageplaat (inclusief bijgeleverd draad) aan de klep. Monteer daarna de MiniWinch module in de binnenkant aan de wand. Bij de montage raden wij aan de schroeven te gebruiken die meegeleverd worden

Wat kan de MiniWinch valschaar?

De MiniWinch (valschaar) is multifunctioneel inzetbaar door de horizontale en verticale montage mogelijkheid. De openingshoek kan aangepast worden door de bovenste kruiskop-schroef aan te draaien. De openingssnelheid is eenvoudig aan te passen door de onderste kruiskop-schroef aan te draaien.

Montagevideo

Service van Yachtsupplier

Heeft u vragen, of heeft u raad nodig bij het kiezen van het juiste klepbeslag? We staan voor je klaar! Contacteer ons via +31 (0) 511 233 013, of mail ons op info@yachtsupplier.be

 
Copyright © 2024 Yachtsupplier