Winkelwagen 0
 

Schuifdeurbeslag

Bij Yachtsupplier beschikken we over een ruim en divers assortiment schuifdeurbeslag. Of u nu op zoek bent naar schuifdeurrails, schuifdeurkommen, schuifdeurtrekringen of fixatie sets, wij hebben het in het assortiment. Ontdek hier ons volledige assortiment!

Producten 1-12 van 96

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Schuifdeurbeslag

Bij Yachtsupplier beschikken we over diverse componenten en mechanismen die gebruikt worden voor de ondersteuning van uw schuifdeur, te geleiden en te bedienen. Of u nu op zoek bent naar schuifdeurrails, schuifdeurkommen, ringkrukken, schuifdeur garnituur, trekringen of fixatie sets, wij hebben het.

Maak gebruik van de knoppen aan de bovenkant van de pagina voor het selecteren van uw gewenste schuifdeurbeslag.

Assortiment schuifdeurbeslag

Schuifdeurrail dubbel

Een dubbele schuifdeurrail maakt het mogelijk om twee schuifdeuren parallel aan elkaar te laten bewegen op dezelfde rail. Dit systeem wordt voornamelijk gebruikt binnenshuis, zoals tussen woon-en eetkamers. De schuifdeurrails zijn gemaakt van stevig aluminium, en zijn ze beschikbaar in verschillende afwerkingen. De schuifdeurrails zijn over het algemeen eenvoudig te installeren.

Schuifdeurrail enkel

Een enkele schuifdeurrail is een railsysteem dat gebruikt wordt om een enkele schuifdeur te installeren. Deze schuifdeurrails worden voornamelijk binnenshuis gebruikt, en zijn gemaakt van stevig aluminium, voor een stevige en lange levensduur. Het biedt een strakke en moderne uitstraling aan uw inrichting. De schuifdeurrails zijn over het algemeen eenvoudig te installeren.

Schuifdeurkommen

Schuifdeurkommen zijn speciaal ontworpen handgrepen voor schuifdeuren. Ze zorgen ervoor dat de deur gemakkelijk geoepend en gesloten kan worden zonder uitstekende delen. De schuifdeurkommen zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen, materialen en afwerkingen.

Ringkrukken

Ringkrukken zijn stijlvolle en functionele handgrepen in de vorm van een ring. De afgelopen jaren is de ringkruk enorm in populariteit gestegen door zijn unieke design en gebruiksgemak. Ze bieden een stevige grip voor het openen en sluiten van deuren. De ringkrukken zijn beschikbaar in messing en rvs (inox).

Flush schuifdeur garnituur

Flush schuifdeur garnituur is een type schuifdeurslot dat werkt via een magneet. Hierdoor steekt er geen dagschoot uit bij een geopende deur. De schuifdeursloten zijn beschikbaar in verschillende afwerkingen en materialen, waaronder chroom en rvs 316 (Inox A4).

Schuifdeurtrekring

Schuifdeurtrekringen worden gebruikt als handvat om schuifdeuren gemakkelijk te openen en te sluiten. De schuifdeur trekring is voorzien van een veer, waardoor de trekring altijd automatisch terugkeert naar de gesloten stand. De trekring zijn beschikbaar in verschillende materialen, waronder chroom, messing en rvs (Inox).

Schuifdeur fixatie set

Schuifdeur fixatie sets worden gebruikt om schuifdeuren in een bepaalde positie vast te zetten (fixeren), zodat deze niet onbedoeld opengaat of sluit. Deze fixatie-sets kunnen zowel gebruikt worden op boten of jachten, als binnenshuis om schuifdeuren op zijn plaats te houden. De fixatie sets zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit messing.

Schuifdeurslotsets

De schuifdeurslotsets zijn beschikbaar met zowel een profielcilinder als een wc slot. Op deze manier kunt u uw schuifdeur op een veilige manier vergrendelen. De sloten zijn beschikbaar in verschillende afwerkingen, waaronder zwart. Daardoor is er altijd een schuifdeurslot die past bij de rest van uw interieur.

Schuifdeur garnituur

In deze categorie vindt u alle 'overige' onderdelen voor een schuifdeur. Hier vindt u onder andere schuifdeurstoppers, onder-en bovenwielen en deurflensen

Service van Yachtsupplier

Heeft u vragen over ons assortiment schuifdeurbeslag of kunt u uw gewenste schuifdeurbeslag niet vinden? Neem gerust contact op met onze klantendienst. Wij zullen samen met u de meest geschikte oplossing voor u vinden. U kunt ons contacteren via +31 (0) 511 233 013 of e-mailen naar info@yachtsupplier.be.

Copyright © 2024 Yachtsupplier