Winkelwagen 0
 

Luikringen en grepen

Een luikring en een luikgreep gebruik je om een luik te kunnen openen. Deze ringen zijn verkrijgbaar in een groot aantal verschillende formaten en gemaakt van verschillende materialen. Welk materiaal je nodig hebt, is afhankelijk van waar de luikringen gebruikt worden. Bij het gebruik op boten adviseren we rvs luikringen, gemaakt van rvs 316 materiaal. Dit materiaal is (zout-)zeewaterbestendig.

Producten 1-12 van 38

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Rvs (inox) luikring

Een rvs (inox) luikring wordt gebruikt aan boord van boten, schepen en jachten. Dankzij de roestvrije eigenschappen is het een duurzaam materiaal dat lang meegaat. Onze rvs luikring is verkrijgbaar in zowel rvs 304 (inox A2) als rvs 316 (inox A4), zodat we altijd de perfecte luikring voor jouw situatie in huis hebben.

Welk materiaal luikring kies je?

De materiaalkeuze voor de luikringen hangt af van de toepassing. Een messing luikring wordt vaak gekozen voor oudere schepen vanwege de klassieke uitstraling. Daarnaast zijn er de rvs (inox) luikringen, beschikbaar in rvs 304 (inox A2) en rvs 316 (inox A4). Het belangrijkste verschil is dat rvs 316 (inox A4) bestand is tegen zeewater, wat extra bescherming biedt tegen corrosie door zout zeewater.

Welke afwerkingen van luikringen zijn er?

Bij Yachtsupplier heb je een ruime keuze aan afwerkingen voor jouw luikring. We hebben onder andere zwarte luikringen, maar ook opties zoals messing, chroom, of rvs mat. Aan de linkerkant van deze pagina kun je eenvoudig filteren op al onze afwerkingen, zodat je snel vindt wat je zoekt!

Geveerde en niet geveerde luikringen.

Luikringen met een veer veren altijd terug naar de gesloten stand, terwijl niet geveerde luikringen dit niet doen. Dit kan soms onhandig zijn, bijvoorbeeld als er iets achter blijft haken doordat het uit blijft steken.

Klantendienst van Yachtsupplier

Heb je niet gevonden wat je zocht of heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 511 233 013 of te mailen naar info@yachtsupplier.be. Ons team is gespecialiseerd op het gebied van jacht en scheepsbeslag, en helpt je graag met het vinden van de beste oplossing voor jouw situatie!

Copyright © 2024 Yachtsupplier