Winkelwagen 0
 

Deurschilden

Ontdek onze collectie deurschilden! Op deze pagina vind je een uitgebreid assortiment aan deurschilden aan, met vele verschillende afwerkingen. Maak handig gebruik van de filters op de categoriepagina, om zo je gewenste deurschild te vinden. Bekijk hier ons volledige assortiment.

Producten 1-12 van 69

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Deurschilden

Onze deurschilden zijn zorgvuldig geselecteerd om zowel een praktische als een aantrekkelijke oplossing te bieden voor je deurafwerking. Of je nu op zoek bent naar een modern, klassiek, of tijdloos ontwerp of een deurschild voor je wc-deur, wij beschikken over een ruim assortiment deurschilden. Blader door onze collectie, vergelijk de verschillende stijlen en afwerkingen, en kies het deurschild dat jouw deur compleet maakt. 

Assortiment

Wij bieden een ruim assortiment deurschilden, met verschillende uitvoeringen, materialen en afwerkingen. Bekijk hier onze volledige collectie:

Deurschilden voor profielcilinders 

Hier vind je een uitgebreid assortiment aan deurschilden speciaal ontworpen voor profielcilinders. Wij beschikken over ronde deurschilden voor een meer klassieke uitstraling, vierkante deurschilden voor een moderne en tijdloze uitstraling en deurschilden met afdekkap voor de extra beveiliging van het slot.

Deurschilden voor loopdeur

Hier vindt u een uitgebreid assortiment aan deurschilden voor loopdeuren die niet alleen functioneel zijn, maar ook een stijlvolle toevoeging aan uw interieur. Deurschilden geven uw woning namelijk niet alleen uitstraling, maar ze geven ook extra beveiliging aan uw deur tegen slijtage. De deurschilden zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen, afwerkingen en materialen.

Deurschilden voor klaviersloten

Als u op zoek bent naar een traditioneel en betrouwbaar slotmechanisme voor uw deur, dan zijn onze klavier deurschilden de perfecte keuze. Klavier deurschilden zijn ontworpen voor gebruik met klaviersleutels. Deze deurschilden zijn ideaal voor wie de voorkeur geeft aan een meer traditioneel slotmechanisme.

Deurschilden voor wc sloten

WC-deurschilden zijn deurschilden met een vergrendelingsmechanisme dat specifiek is bedoeld voor toiletdeuren. Ze zijn er in verschillende stijlen en materialen, zodat je een keuze kunt maken die past bij jouw interieur en eisen. Vind je perfecte deurschild voor je wc deur hier.

Hoe monteer ik een deurschild?

Het monteren van een deurschild is een eenvoudige klus bij het volgen van de volgende stappen:

  1. Verwijder indien nodig het oude deurschild door de schroeven/vijzen los te draaien.
  2. Bepaal waar het deurschild geplaatst dient te worden, en markeer deze positie
  3. Houd het deurschild tegen de deur een markeer de schroefgaten
  4. Als je deur van hard materiaal is gemaakt, is het aan te raden om voor te boren met een boormachine
  5. Plaats het deurschild tegen de deur, en schroef deze vast op de deur.

Service van Yachtsupplier

Indien je vragen hebt over onze deurschilden, of wens je advies? Aarzel niet om contact op te nemen met onze klantendienst. Ons team is gespecialiseerd op het gebied van deurbeslag, en helpt je graag verder. Contacteer ons via +31 (0) 511 233 013 of stuur een e-mail naar info@yachtsupplier.be 

Copyright © 2024 Yachtsupplier