Winkelwagen 0
 

Wantputting U bout

Een wantputting U-bout is een veelzijdig bevestigingsmiddel, geschikt voor verschillende toepassingen. Door zijn unieke vorm kan hij stevig rond objecten klemmen, en zorgen voor een betrouwbare verbinding. Door het stevige rvs (inox) materiaal hebben de U-bouten ook nog eens een lange levensduur!

Producten 1-12 van 18

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Wantputting U-bout

De wantputting U-bout biedt met zijn kenmerkende vorm een oplossing voor verschillende bevestigingsklussen. Deze bout kan zich stevig vastzetten rondom voorwerpen, wat ervoor zorgt dat het te bevestigen materiaal goed vastzit en op zijn plaats blijft. De U-bouten zijn beschikbaar in rvs 304 (inox A2) en rvs 316 (inox A4), waardoor ze een langdurige betrouwbaarheid hebben, en de rvs 316 (inox A4) variant is ook nog eens bestendig tegen zeewater en corrosie.

Waarom kiezen voor U-bouten?

U-bouten zijn onderdelen die veel gebruikt worden in constructie- en montagetoepassingen. Door de unieke vorm zijn ze veelzijdig en te gebruiken voor vele verschillende toepassingen, zoals het vastzetten van buizen, ondersteunen van leidingen of het bevestigen van balken.

Daarnaast zijn de U-bouten van Yachtsupplier gemaakt van het sterke rvs (inox) materiaal, waardoor ze lang meegaan en voor een stevige bevestiging zorgen. Ten slotte zijn ze beschikbaar in vele verschillende maten, waardoor er altijd een U-bout te vinden is die past bij jouw bevestigingsklus!

Toepassingen van U-bouten

U-bouten zijn voor veel bevestigingsklussen een handig en betrouwbaar bevestigingsmateriaal. Hieronder een lijst met de meest voorkomende toepassingen:

  • Pijp en buisbevestiging: Een van de meest voorkomende toepassingen is het bevestigen van pijpen en buizen. Ze worden vaak gebruikt om pijpleidingen op hun plaats te houden. Dit kunnen industriële installaties zijn, maar ook in huishoudelijke klussen.
  • Scheepsbouw: In de scheepsbouw worden U-bouten gebruikt voor diverse toepassingen, zoals het bevestigen van leidingen, kabels en andere scheepsuitrusting.
  • Elektrische installaties: Ze worden vaak gebruikt om elektrische kabels en leidingen te bevestigen, vooral in situaties waar een stevige grip nodig is om de kabels op hun plaats te houden.
  • Speeltoestellen en buitenmeubilair: U-bouten worden ook veel gebruikt in speeltuinen en parken om schommels, glijbanen en andere speeltoestellen te bevestigen, waardoor ze verzekerd zijn van een veilige verbinding.
  • Huishoudelijke toepassingen: Ze zijn een handig bevestigingsmateriaal voor doe-het-zelvers en kunnen worden gebruikt voor diverse huishoudelijke projecten, zoals het ophangen van (zware) voorwerpen of het bevestigen van tuinmeubilair.

Service van Yachtsupplier

Heb je vragen of advies nodig bij het kiezen van de juiste U-bout? Neem dan gerust contact op met onze klantendienst door te bellen naar +31 (0) 511 233 013 of te mailen naar info@yachtsupplier.be

Copyright © 2024 Yachtsupplier