Winkelwagen 0
 

Onzichtbare plankdragers

Onzichtbare plankdragers (ook wel blinde plankdragers genoemd) zijn bevestigingsmiddelen die binnenin een plank worden geplaatst om deze aan de muur te hangen. Ze zorgen voor een zwevend effect doordat ze niet zichtbaar zijn vanaf de voorkant. Hierdoor krijgen de planken een strak en modern uiterlijk zonder zichtbare ondersteuning.

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Plankdragers met blinde montage

Met een onzichtbare plankdrager (ook wel blinde plandrager genoemd) kan je jouw plank aan de muur laten zweven. Dit kan doordat de plankdrager binnenin de plank geplaatst wordt. Door het zwevende effect dat hierdoor gecreëerd wordt krijgen de planken een strak en modern uiterlijk, zonder zichtbare ondersteuning.

Strak design

De blinde montagefunctie van deze plankdrager zorgt voor een strak en naadloos uiterlijk, waarbij de bevestigingsmechanismen verborgen zijn voor het oog. Dit geeft de planken een zwevend effect, waardoor ze er stijlvol en modern uitzien. Bovendien zorgt de blinde montage ervoor dat de focus volledig op de planken ligt, zonder afleidende bevestigingsmiddelen.

Eenvoudige installatie

Het installeren van een blinde plankdrager is een eenvoudige klus bij het volgen van de volgende stappen:

  1. Teken het midden van de lange zijkant van de plank af en markeer twee punten voor de gaten
  2. Boor gaten in de plank op de gemarkeerde punten
  3. Bevestig de plankdrager aan de muur
  4. Schuif de plank op de plankdrager

De perfecte oplossing voor een strakke wand

Of je nu een boekenplank wilt creëren in je studeerkamer, een wandplank in je woonkamer of extra opbergruimte wilt toevoegen aan je keuken. Met een blinde plankdrager zorg je voor een strakke oplossing, zonder dat je bevestigingsmateriaal ziet.

Service van Yachtsupplier

Heb je vragen, of heb je advies nodig bij het kiezen van de juiste plankdrager? Aarzel niet om contact op te nemen met onze klantendienst. Ons team is gespecialiseerd op het gebied van meubelbeslag, en helpt je graag bij het maken van de juiste keuze. Contacteer ons via +31 (0) 511 233 013, of stuur een e-mail naar info@yachtsupplier.be

Copyright © 2024 Yachtsupplier