Winkelwagen 0
 

Drukknopsloten - Rvs

Een rvs drukknopslot (ook wel pushlock of opschroefslot genoemd) wordt veel gebruikt op kasten of lades in mobiele woningen zoals caravans, campers of mobilhomes om te voorkomen dat deze ongewenst openslaan. Daarnaast worden deze sloten ook veel gebruikt op boten of jachten. Door het stevige rvs materiaal zijn de sloten ook nog eens beter bestendig tegen zeewater en zoute zeelucht, waardoor roest wordt voorkomen. 

Producten 1-12 van 13

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Rvs (inox) pushlock drukknopsloten

De push lock drukknopsloten van Yachtsupplier zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit rvs (inox). De drukknopsloten zijn geschikt voor een plaatdikte van 4 tot 27mm en hebben een chroom of rvs gepolijste afwerking. De rvs push lock sloten zijn vooral populair in mobiele woningen zoals caravans, campers en mobilhomes, maar zijn ook zeer populair op boten of jachten. Door het stevige rvs materiaal zijn deze drukknopsloten ook nog eens beter bestendig tegen zout zeewater en zoute zeelucht.

Bij deze set heeft u geen sluitplaat en inboorring (rozet) nodig.

Welke uitvoeringen zijn er?

Onze Drukknopsloten zijn voorzien van verschillende vormen. Zo bieden wij keuze uit: Een ovalen, een vierkante, een ronde en een driehoekige variant. Daarnaast zijn de drukknopsloten beschikbaar in een rvs gepolijste en een glanzende chroom afwerking. U kunt gemakkelijk uw gewenste drukknopslot vinden door gebruik te maken van de filters op de categoriepagina!

Hoe monteer ik een drukknopslot?

Bij het monteren van een drukknopslot, dien je eerst een gat te boren voor het rozet. Op de productpagina van je gekozen slot, staat beschreven hoe groot het te boren gat moet zijn. Vervolgens schuif je het rozet hierin en plaats je het drukknopslot aan de binnenzijde van de deur. Draai vervolgens aan de buitenzijde van de deur de drukknop in het rozet. Ten slotte schroef je de hoeksluitplaat vast aan de kast of aan de muur waar het drukknopslot er achter kan blijven hangen.

Service van Yachtsupplier

Naast de rvs push lock drukknopsloten, bieden wij ook standaard drukknopsloten en drukknopsloten van het merk Southco aan. Bent u op zoek naar een ander merk, kleur, uitvoering, of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 511 233 013, of mail ons op info@yachtsupplier.be. Wij helpen u graag verder!

Copyright © 2024 Yachtsupplier